Ivar Neteland blir igjen ny hotelldirektør ved Ramme fjordhotell i Vestby.
Ivar Neteland blir igjen ny hotelldirektør på Ramme fjordhotell i Vestby.

Tilbake som direktør på Ramme fjordhotell

Ivar Neteland blir igjen ny hotelldirektør på Ramme fjordhotell i Vestby.

Med dette tar han fatt på sin andre periode som direktør på hotellet, et hotell som eies av Petter Olsen og drives av Classic Norway Hotels, og som har fått stor nasjonal og internasjonal oppmerksomhet.

Fra Snøheim

Ivar Neteland kommer direktørjobben på Ramme fjordhotell fra Snøheim på Dovrefjell.
Ivar Neteland kommer direktørjobben på Ramme fjordhotell fra Snøheim på Dovrefjell.

Neteland kommer fra jobben som bestyrer for en av Den Norske Turistforenings populære og veldrevne turisthytter, Snøheim på Dovrefjell.

Ivar Neteland ledet hotellet ved Oslofjorden også fra høsten 2021 og ut sommeren 2022.

– Ramme fjordhotell er Norges mest spennende hotellprosjekt sammen med Kulturdestinasjonen Ramme. Det var derfor lett å svare ja da jeg ble spurt om jeg kunne komme tilbake til dette unike Classic Norway-hotellet som ligger flott til, bare en halv time utenfor Oslo, sier en fornøyd Ivar Neteland.

Norges mest spennende

– Netelands kunnskap om hotelldrift og søkelys på godt vertskap, er høyt verdsatt både hos gjestene og medarbeiderne, sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

– Ramme fjordhotell er et hotell som det ikke finnes maken til verken i Norge eller utlandet. Det er vanskelig å beskrive og må derfor oppleves. Det er mye mer enn et hotell. Det er en del av en enestående kulturdestinasjon, og sammen med hotellopplevelsen får gjestene Norges beste mulighet til å oppleve livet og kunsten til Edvard Munch, samtidig som man får oppleve landets fineste parkanlegg: Havlystparken, forteller Ivar Neteland.

Jubileum

– Jeg er glad over å være tilbake i Classic Norway Hotels, som er en veldrevet hotellkjede med mange reiselivsperler og gode vekstambisjoner. Jeg opplever den norske hotellkjeden som godt sted å være og en organisasjon som holder på gode medarbeidere, samtidig som den tilbyr utvikling og godt samhold. Nå ser vi frem til å feire Classic Norway Hotels sitt 20-årsjubileum senere i høst, sier Ivar Neteland.

Ramme fjordhotell

Ramme fjordhotell er et unikt kunsthotell som består av to bygninger:

Brenneriet som ble bygd i 1880-talls fabrikkstil, og gir en estetisk verdig opplevelse, der hvert rom er unikt innredet og bærer navnet til et Munch-maleri.

 Herberget med sine grønne dører som symboliserer velstand. Denne delen av hotellet har rom oppkalt etter kunstnere og Olsen-familien, inspirert av 1780-årene og skandinavisk arkitektur. 

På toppen av hotellet finner man den praktfulle Parissuiten.

 

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS