Illustrasjonsfoto: Comfort Hotels

På nett – over alt med Comfort Hotels

Comfort Hotel tilbyr gratis utlån av mobilt bredbånd til alle som ønsker å dele sine reiseopplevelser øyeblikkelig med sine nære og kjære.

Publisert

Tilbudet rulles ut til alle Comfort-hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Litauen.

– Våre gjester bruker mobiltelefonen for å finne frem til de riktige stedene- og de beste spisestedene å besøke eller for å dele bilder med venner og familie. For oss er det viktig å tilby løsninger som forenkler hverdagen for våre gjester, uavhengig av hvor de kommer fra og hvilket telefonabonnement de har, sier markedsdirektør for Comfort Hotel, Pouria Ruhi, i en pressemelding.

Online over alt

Tjenesten er et gratistilbud til de gjestene som ønsker å være koblet opp mot internettet når de besøker et Comfort Hotel.

Den mobile ruteren gir gjestene mulighet og frihet til å koble seg på internett på sitt eget nettbrett eller mobiltelefon – og kan tas med ut av hotellrommet slik at gjestene også kan være online utenfor hotelldøra.

Tilrettelegger

– Vi lytter til våre gjesters behov og ønsker, og tilrettelegger for at de skal kunne leve et digitalt liv også utenfor våre hotelldøren. Vi har mange internasjonale gjester, så vel som skandinaviske, som ikke har roaming muligheter. Derfor er det gledelig å kunne tilby dem mobilitet i alle våre byer i både Skandinavia og Litauen, uttaler kjededirektør for Comfort Hotels, Anna Spjuth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS