
Tre lag til finalen i NM Community Catering 2020
Lagene fra Scandic Maritim Catering i Haugesund, Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø og Coor, Equinor Forus i Stavanger er klare for den avgjørende finalen i NM Community Catering 2020.
Seks lag deltok i dag den den «lille» finalen i mesterkjøkkenet på Smak 2020, der tre av lagene slapp gjennom nåløyet er klare for superfinalen i morgen, onsdag 4. mars.
De tre lagene har altså allerede sikret seg en pallplass i NM Community Catering 2020 (personalrestaurant, kantine, institusjon og catering).
Jevnt om superfinaleplassene

Konferansier Svein Magnus Gjønvik fortalte at de var svært jevnt mellom de seks lagene, men det var til slutt Scandic Maritim Catering som var best med 101,7 poeng (av 110 oppnåelige poeng), med Coor, Equinor Forus på andreplass med 98,3 poeng og Universitetet Nord-Norge, Tromsø på tredje med 97,57 poeng.
Avgjøres onsdag ettermiddag

I morgen tidlig starter de tre lagene med blanke ark igjen. Det braker løs med de første laget allerede klokka 07.00. De tre lagene har service (levering) klokka 12.00, 13.30 og 15.00.
Asle Faannessen i arrangementstaben antar at premieutdelingen blir ved 16-16.30-tiden onsdag ettermiddag.
Disse lagene var med i den «lille» finalen i dag
1) Studentsamskipnaden i Oslo, Mat og Drikke
Even Rostad, Nook Sukboonya, Cato Løberg, Jeremy Heudron
2) Universitetssykehuset Nord-Norge, Tromsø
Grete Rafaelsen, Øystein Solberg, Rafael Solbakken, Andreas Hansen
3) Sodexo, Oslo
Hampus Malmquist, Albin Demyr, Rune Sandemoe (Brian Brunsvig)
4) Coor, Equinor Forus, Stavanger
Bettina Holka, Petra Roth-Høines, Sindre Leikvoll Arnesen, Hanne Nilsen
5) 4-service, Oslo Epicenter
Haasan Mohammed, Jeremy Louvet, Nora Skauli Sneltvedt, Lisa M. Skogn-Lunga
6) Scandic Maritim Catering, Haugesund
Tore Stalsberg, Morten Holgersen, Roger Veland, Stine Strand