Compass Group skal drifte personalrestaurant, resepsjon og kaffebar i Bergens første næringsbygg i massivtre, «Skipet». (Foto: MIR)

Compass Group skal drifte «Skipet»

GC Rieber Eiendom har inngått avtale med Compass Group om drift av personalrestaurant, resepsjon og kaffebar til Bergens første næringsbygg i massivtre, «Skipet».

Publisert

Når «Skipet» sjøsettes i Bergen i slutten av 2020 skal Compass Group være med og styre skuta.

– Valget falt på Compass Group fordi de har presentert et spennende matkonsept og tilleggsleveranser som svarer til de svært høye forventningene vi har fra leietakere og oss selv. Samlet sett er vi blitt overbevist om at Compass Group kan gi trygghet rundt totalleveransen, slik vi ønsker, sier Eva Karin Fremstad i GC Rieber Eiendom.

Bærekraft til minste detalj

Bygget prosjekteres og bygges for å bli klassifisert som «BREEAM Excellent». «Excellent» er den nest høyeste sertifiseringsklassen. For å oppnå denne, stilles det svært strenge krav til tiltakets bærekraft med hensyn til byggets påvirkning på miljøet, under bygging for å oppnå en god sirkulær økonomi i byggets levetid og etter. Det stiller også høye krav til de som skal drifte servering i bygget.

– Vi ønsker å tilby et variert mattilbud laget fra bunnen. Maten skal være sunn og næringsrik. Derfor har vi lagt vekt på at menyene skal inneholde mye grønt, fisk, grovt brød, sunne påleggssorter og alternative proteinkilder, sier «Growth and Retention Director» i Compass Group, Nina Bruun Taule.

Lidenskap for mat

For at matopplevelsen skal oppleves på rett måte er det også nødvendig med kompetent og kunnskapsrikt personale. En matopplevelse skal være mer enn å stilne sulten. Compass Group har derfor satt sammen en pakke hvor lidenskap for mat skal være fremtredende.

– Primærmålet med å spise er å stilne sulten, men vi ønsker å tilby mer enn bare et måltid. Vi ønsker å kunne kommunisere hva man spiser og hvorfor man spiser det. Når man kan spise godt, sunt og også få informasjon føler vi at vi har levert en god matopplevelse, sier Nina Bruun Taule i Compass Group.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS