Marianne Storhaug. (Foto: Coor)
Marianne Storhaug. (Foto: Coor)

Inn i Coors toppledelse

Marianne Storhaug er ny direktør for salg og forretningsutvikling i Coor Norge. Storhaug blir del av toppledergruppen i Coor i Norge.

Publisert
Marianne Storhaug inn i ledelsen i Coor Norge. (Foto Coor)
Marianne Storhaug inn i ledelsen i Coor Norge. (Foto Coor)

Storhaug kommer fra stillingen som direktør i Capgemini Invent, der hun de siste 10 årene har arbeidet med salg og ledelse, strategisk rådgivning og fagutvikling.

Sivilingeniør i industriell økonomi

Coor er blant Nordens ledende facility management-selskaper, og er en velkjent aktør innen såkalt «integrert FM», der det leveres et bredt spekter av tjenester til en kunde. Coor leverer også renhold, kantine og eiendomsdrift som enkelttjenester.

Hun er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, samt innen «corporate finance». Tidligere har hun blant annet arbeidet innen «private equity» og i Storebrand.

– Jeg er imponert over alle de dyktige og løsningsorienterte medarbeiderne jeg har hatt gleden av å treffe så langt. Søkelyset på innovasjon, digitalisering, bærekraft og mennesker var noe av det som spesielt tiltalte meg ved Coor, uttaler Storhaug i en pressemelding.

Ambisiøs vekststrategi

Coor opplever stor etterspørsel etter facility management-tjenester, og har en ambisiøs vekststrategi.

Med Storhaugs erfaring fra strategisk rådgivning og systematisk arbeid med strategiske kunder tror jeg hun er riktig person til å videreutvikle salgs- og forretningsutviklingsfunksjonen i Coor, sier Nikolai Utheim, adm. direktør i Coor i Norge, Nikolai Utheim.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS