Helene Hallre fra Oslo leder Nordens første Radisson Red-hotell. (Foto: Morten Holt)

Nordens første Radisson Red-hotell ledes av en nordmann

Nordens første Radisson Red-hotell åpnes i dag, 31. juli. Det ledes av norske Helene Hallre.

Radisson Red i Aarhus. (Foto: Roar Paaske)

«Kunst, musikk, mote og design. Kreativ og upretensiøs storbystemning. Uformell og avslappet atmosfære. Dette er stikkordene bak det nye internasjonale merket Radisson Red. Radisson Hotel Groups moderne Radisson Red-brand tilbyr en ukonvensjonell tvist på hotellopplevelsen», heter det i en pressemelding

Radisson Hotel Group åpnet det første Radisson Red-hotell i Brussel i Belgia i 2016, og fredag 31. juli åpner det første Radisson Red-hotellet i Norden dørene sine i Aarhus.

Kunst, gallerier og festivaler

Helene Hallre. (Foto: Rikard Eriksson)

– Aarhus var den europeiske kulturhovedstaden i 2017. Det er en spennende by med et utpreget kreativt liv i form av kunst, gallerier og festivaler, så det passer godt med et livlig merke som Red. Samtidig er det en by som vokser og stadig får flere besøkende, både fra Danmark og utlandet, sier norske Helene Hallre, som er «Cluster General Manager» for Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus og Radisson Red Hotel i Aarhus.

Hotspot

– Radisson Red Hotel i Aarhus, er den perfekte hub for alle som vil dykke ned i Aarhus spennende gastronomi, verdenskjente kunst og fascinerende kultur og som samtidig ønsker en annerledes hotellopplevelse. Vi kaller det tidløse Millenials, fordi det ikke handler om alder, men om tankesett og interesser. Hotellet er en uformell hangout der kreative personer fra nærområdet og omverdenen kan møtes, sier Hallre.

Danmarks nest største by

Hos Radisson Red Hotel i Aarhus er det høyt under taket. De ansatte kjenner byen og deler gjerne sine personlige anbefalinger for morsomme og spennende opplevelser i Danmarks nest største by.

– Mange forretningsreisende vil også ha en litt annen hotellopplevelse enn den tradisjonelle. Vi har to inspirerende arrangement- og møterom med toppmoderne teknologi og tilgang til et lekerom med biljard og bordtennis. De kreative områdene gir en mulighet til å møtes på en annen måte, som vekker kreativitet. Slik får deltagerne et morsomt og produktivt møte, sier Helene Hallre.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS