Foto: Kilian Munch
Foto: Kilian Munch

Nye kokker i Telenor Arena

Norges største flerbruksarena, Telenor Arena, har inngått en samarbeidsavtale med Fursetgruppen om levering av mat og drikke til alle arrangementer. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2020.

Publisert
Kommersiell direktør i Telenor Arena, Kjetil Bell Tveit (til venstre) og administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther. (Foto: Telenor Arena)
Kommersiell direktør i Telenor Arena, Kjetil Bell Tveit (til venstre) og administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther. (Foto: Telenor Arena)

Den nye avtalen innebærer servering til bedriftsmiddager, premiumgjester på konserter, samt mat og drikke på messer og øvrige events.

Telenor Arena. (Foto: Telenor Arena)
Telenor Arena. (Foto: Telenor Arena)

– Et markant løft i matopplevelsene

– Dette betyr et markant løft i matopplevelsene i arenaen, sier kommersiell direktør i Telenor Arena, Kjetil Bell Tveit.

– Vår oppgave er å skape øyeblikk som er verdt å minnes. Mat og drikke er viktige elementer i arrangementene på Telenor Arena og dette samarbeidet vil gi gjestene våre en enda bedre totalopplevelse. Vi er glade for å få en så profesjonell aktør som Fursetgruppen med på laget og ser frem til å løfte publikumsopplevelsene på arenaen sammen, sier Bell Tveit.

Les også: Fursetgruppen serverer i Holmenkollen

Mat på restaurantnivå

Telenor Arena er landets største innendørs arena og har en totalkapasitet på 25 000 mennesker. (Foto: Kilian Munch)
Telenor Arena er landets største innendørs arena og har en totalkapasitet på 25 000 mennesker. (Foto: Kilian Munch)

Fursetgruppen er en av landets største serveringskonsern med forretningsområdene restaurant, catering, events og kantine. Selskapet driver en rekke anerkjente Oslo-steder, som blant annet Festningen Restaurant, Tjuvholmen Sjømagasin, Ekebergrestauranten og Grand Café.

– Det blir en spennende utfordring å levere mat -og drikkeopplevelser av ypperste kvalitet til så mange ulike arrangementer som huses her. Men vi elsker nye utfordringer og vi har lang erfaring med events og store arrangementer, sier administrerende direktør i Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

Norges største

Telenor Arena er landets største innendørs arena og har en totalkapasitet på 25 000 mennesker. Arenaen kan vise til en imponerende merittliste innen bl.a. konserter, idrett, «corporate events» og messer. Telenor Arena kan rigges for arrangementer i alle størrelser og former og til et hvert behov.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Telenor Arena

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, idrett og familieshow. Telenor Arena er Norges hovedarena når de største internasjonale artister besøker Norge, og har hatt besøk av artister som The Rolling Stones, Justin Bieber, Bruce Springsteen, Metallica, Roger Waters, Andre Bocelli og Drake. Telenor Arena huser også «corporate events» for 500 til 10 000 gjester og publikums- og fagmesser i ulike formater. I tillegg gjennomføres det en rekke idrettsaktiviteter i arenaen.

Les mer på www.telenorarena.no

Fursetgruppen AS

Fursetgruppen er en ledende aktør innen restaurantdrift og servering med over 25 restaurantkonsepter, kantiner og selskapslokaler i stor-Oslo. Selskapet ble grunnlagt av den anerkjente kokken Bjørn Tore Furset i 1997 og har i dag over 500 kokker, servitører, hovmestere og andre servicepersonale. Siden oppstarten har den røde tråden forblitt den samme - et gjennomgående fokus på kvalitet, kompetanse og gjestenes totale opplevelse.

Les mer på www.fursetgruppen.no

Powered by Labrador CMS