Sikkerhetssjef Berit Mauseth Michelet på Stortinget er ansatt i Coca-Cola European Partners i Norge, Sverige og Island. (Foto Even Rise, Aktuell Sikkerhet)

Fra Løvebakken til Coca-Cola

Sikkerhetssjef Berit Mauseth Michelet forlater Stortinget til fordel for ny jobb i Coca-Cola European Partners. Der er hun ansatt som senior security manager for Norge, Sverige og Island.

Publisert

Berit Mauseth Michelet får ansvaret for sikkerhet i nevnte nordiske markeder og inngår i et europeisk sikkerhetsteam.

– Årene i Stortinget har vært både innholdsrike og lærerike. Jeg har trivdes godt med spennende utfordringer hos en av våre viktigste offentlige institusjoner. Nå føles det riktig å gå videre, og jeg gleder meg til nye utfordringer i en helt annen type virksomhet. Jeg ser frem til å lære mye nytt i et internasjonalt miljø, og forhåpentligvis kan jeg tilføre noe basert på egne erfaringer, sier Berit Mauseth Michelet til Aktuellsikkerhet.no.

– Sikkerhet har høyeste prioritet

Administrerende direktør Stein Rømmerud i Coca-Cola European Partners Norge, sier han er glad for å ha fått en så erfaren person som Michelet på laget.

– Sikkerheten for våre medarbeidere, våre produkter, vår informasjon, vårt utstyr og våre bygninger har høyeste prioritet, sier Rømmerud.

Da Berit Mauseth Michelet kom til Stortinget som 45-åring for snart sju år siden, la hun 22 år i politiet bak seg. Den attraktive sikkerhetssjef-jobben vant hun da i konkurranse med 29 andre søkere.

Denne saken er hentet fra Aktuellsikkerhet.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS