Ønsker velkommen til «Midt i matfatet». Fra venstre Lars Røste, Viggo Sundmoen, Sonja Gussiås Viken, Knut Sveen og Monica Blikstad. (Foto: Midt i matfatet)
Ønsker velkommen til «Midt i matfatet». Fra venstre Lars Røste, Viggo Sundmoen, Sonja Gussiås Viken, Knut Sveen og Monica Blikstad. (Foto: Midt i matfatet)

Vikingskipet på Hamar – midt i matfatet

Hamar, og mer nøyaktig Vikingkipet, er arena for mat- og landbruksfestivalen «Midt i matfatet» de tre kommende dagene.

Publisert

Det er Hamar Olympiske Anlegg AS, som sammen med flere samarbeidspartnere, står bak mat- og landbruksfestivalen. 150 utstillere er på plass. I fjor besøkte om lag 10 000 personer messen, og enda flere er ventet i år.

Fredag til søndag

Mat- og drikkemessen arrangeres, som første gang ble arrangert i 2014, pågår fra fredag 21. klokka 11 til søndag 23. oktober klokka 17.

– Dette er en festival for hele familien, som skal preges av kvalitet, opplysning og aktivitet.. Tilbakemeldinger viser at utstillere og besøkende var veldig fornøyde med konseptet og salget, og vi gleder oss til å gjenta suksessen i år. Innlandet er et av Norges største landbruksområder, og sentrum for nasjonal mattradisjon, melder salgssjef Lars Røste.

Hele Norges spiskammer

«Hamarregionene er «Hele Norges spiskammer», og vi ønsker at «Midt i matfatet» skal være utstillingsvinduet til dette spiskammeret. Hamarregionen er et av Norges største landbruksdistrikter og sentrum for norske mattradisjoner», heter det på nettsiden til messen.

Programmet de tre kommende dagene er fullpakket, og her kan du se hva som skjer i Vikingskipet fra fredag 21. til søndag 23. oktober.

Her kan du se hele programmet for Midt i matfatet 2016

Les mer om Midt i matfatet på Vikingskipet.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS