Argentinsk vin til kjøtt og burger

Terrazzas de los Andes Malbec 2016 passer til kjøtt, og spesielt burger.

Publisert

Grunnlagt i 1996 av Moët Hennessy, er vinprodusenten Terrazas de los Andes en del av en lang tradisjon av franskinspirert, argentinsk vinfremstilling. Grunnleggerne av Terrazas fant særegenheten av Argentinas land og hadde visjonen til å forene Frankrikes lange og rike historie av vinfremstilling med lokal arv og talent.

Ved føttene til Andesfjellene, kommer navnet «Terrazas» fra vindruene som ligger spredt over ulike høyder fra 800-1800 meter over havet, ergo terrasser.

Mendoza-landet er preget av et stort mangfold av klima og jord. Historien har vært dedikert til å bedre forstå de markerte jordvariasjonene ved føttene til Andesfjellene, samt å nøye peke ut de mest tilpassende høydene for hver druesort og gi dem de perfekte og naturlige forholdene til å trives.

Terrazas de los Andes er resultatet av 50 års grunnarbeid og utforsking av Mendozas land og mikroklimaer hvor høyde har direkte innvirkning, slik at hver terrasse kan knyttes til en enkelt druesort som deretter kan utvikle sitt fulle potensiale.

Terrazzas de los Andes Malbec 2016

Land: Argentina

Passer til: Kjøtt, og spesielt burger.

Alkoholprosent: 14.5 %

Varenr.: 4445001 (Vinmonopolet)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS