Feirer single-maltens herkomst og arv med Macallan Estate

Macallan har lansert Estate, en ekstremt spesiell ny single malt som er destillert med bygg dyrket på Easter Elchies-eiendommen, det ikoniske hjemmet til den verdensberømte whiskyen.

The Macallan Estate ble skapt av whiskymakere for å feire single-maltens herkomst og arv. Det representerer også en unik mulighet til å oppleve en single-malt som inneholder brennevin laget av Macallans dyrebare, hjemmedyrkede bygg, som destilleres bare en gang i året i løpet av en periode på én uke. Tidligere har denne brennevinen vært begrenset til Macallans mest eksklusive og etterspurte lanseringer.

Spey

Den 485 mål store Easter Elchies-eiendommen ligger i den legendariske Speyside-regionen i Skottland, der Macallan har skapt ekstraordinære single-malts siden 1824. De nøye pleide bygg-åkerne ligger ved bredden av elven Spey, ved Macallans nye prisvinnende destilleri.

Destilleriet, som var inspirert av Skottlands karakteristiske bølgende åser, åpnet sine dører for publikum i juni 2018.

Hyller Speyside

– Speyside-regionen i Skottland er et område med tidløs naturlig skjønnhet og et sted som vi er stolte av å kalle hjemme. Med hint av søt sitrus og varmt treverk, er Macallan Estate en rik, tilfredsstillende og sammensatt brennevin som hyller det fruktbare Speyside, der Macallan holder til, og feirer håndverket som vi har vært kjent for siden 1824, sier whiskymaker for The Macallan, Sarah Burgess.

Macallan Estate kommer i en gaveeske med landskapsinspirerte design, og den gjenspeiler de naturlige steinene som finnes på eiendommen, med et innlegg av skifer. Innvendig viser et luftfotografi et byggefelt ved bredden av den vakre elven Spey.

The Macallan Estate

Land: Skottland.

Alkohol: 43 %.

Pris: 2099 kroner (Vinmonopolets bestillingsutvalg).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS