Vin til kantarell

Sopp og vin er to gode venner, og til skogens gull, kantarellen, passer godt med en amerikansk chardonnay.

Publisert

Den friske, men samtidig kremete og krydrete tonen i vinen passer godt til soppen. Stek kantarellene i smør, da kommer i syren i vinen virkelig til sin rett.

En av dem som passer godt er Robert Mondavi, som regnes som et av de mest anerkjente vinhusene i Napa, California.

Robert Mondavi Napa Chardonnay er en nykommer i bestillingsutvalget, og er laget på druer fra noen av de beste vinmarkene i Napa, de fleste fra de kjøligere områdene. Vinden fra sjøen kjøler ned druene slik at modningsprosessen blir lengre og friskheten beholdes. En mindre andel av druene kommer fra Wappo Hill Vineyard i Stag’s Leap, som bidrar til å skape tyngde og kompleksitet.

Robert Mondavi Napa Chardonnay Produsent: Robert Mondavi

Pris: 330 kroner

Varenr.: 12152501 (Vinmonopolet)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS