Silje Takle Saferoad Passion2
Silje Takle Saferoad Passion2

Ekte alkoholfri Passion

En av Europas mest anerkjente drinkmiksere, Silje Takle, har utviklet Saferoad Passion – en ny alkoholfri drink for deg som kjører hjem. Drinken er utviklet i samarbeid med SafeRoad, som er en ledende leverandør av trafikksikringsløsninger i Europa.

Publisert

Silje Takle med den alkoholfrie drinken Saferoad Passion som lanseres i disse dager. (Foto: Privat)

I 2008 omkom nær 39 000 mennesker i trafikkulykker i EU, og beregninger viser at drøyt hver fjerde trafikkulykke kan relateres til alkohol.

Dette betyr at alkohol i trafikken krever nær 10 000 liv årlig.

- Et samfunnsansvar

- Som leverandør av trafikksikringsløsninger har vi et viktig samfunnsansvar. Et mer humoristisk innslag som å lansere Saferoad Passion bidrar til å sette fokus på at ulike tiltak nytter, og er i tråd med våre verdier om å vise omtanke og respekt, sier Njål Aklestad, kommunikasjonskonsulent i SafeRoad.

Større etterspørsel

Silje Takle som har komponert drinken har vunnet flere priser for sine komposisjoner, både med og uten alkohol. Nylig gikk hun til topps i

Silje Takle. (Foto: Privat)

det skandinaviske mesterskapet i Oslo. Takle forteller at hun er opptatt av å kunne tilby gruppen som ikke kan eller vil drikke alkohol et tilsvarende tilbud som de andre gjestene får.

- Drinker er veldig inn i tiden, og vi merker at det er større etterspørsel etter alkoholfrie alternativ. Samtidig tenker nok de fleste på litt kjedelige alternativer som flaskebrus og kaffe når det er snakk om alkoholfritt. Ved å tilby en fantastisk alkoholfri drink, vil gjestene bli positivt overrasket, og dermed se på dette som et godt alternativ neste gang, mener Takle.

Saferoad Passion. (Foto: Privat)

Saferoad Passion lanseres under trafikkmessen Intertraffic i Amsterdam, som pågår denne uka, fra tirsdag 23. til 26. mars 2010.

Saferoad Passion

* 2 cl Pasjonsfrukt sirup, Monin

* 2 cl sitronsaft

* 8 cl eplejuice

* chili

Fremgangsmåte: Ingrediensene shakes sammen og siles over i glass med is. Bruk hjul av chili og sitronskall på en cocktailpinne som garnityr. Serveres i glass på ca. 2 dl.

Powered by Labrador CMS