Sprudlende sangria Sparkling sangria1
Sprudlende sangria Sparkling sangria1

Feir nyttår med spennende drinker

Nedtellingen har begynt og, i løpet av det neste døgnet går vi inn i ett nytt år. Her er noen forslag til drinker på nyttårsaften. Samtidig ønsker redaksjonen i magasinet Horeca/Horecanytt.no alle sine lesere et godt nytt år!

Publisert

Her er tre enkle nyttårdrinker - med Smirnoff som base.

Nyttårspunsj

En moderne versjon av en gammel klassiker. Smirnoff sin nyttårspunsj inneholder den sprudlende smaken av Prosecco sammen med klassikeren Smirnoff No.21.

Ingredienser (åtte porsjoner)

Isbiter

250 ml Smirnoff No.21

100 ml Triple sec

1 flaske Prosecco

Fremgangsmåte: 1) Bland Smirnoff No.21 og Triple Sec 2) Ha blandingen i en stor bolle og tilsett isbiter og Prosecco 3) Rør og tilsett sitronskiver.

Sparkling New Year

Når klokken passerer midnatt og fyrverkeriet dekker himmelen, er det på sin plass med en nyttårsdrink. Smirnoff bringebærcocktail inspirert av bringebær. Bland den gjerne i et syltetøyglass!

Ingredienser

25 ml Smirnoff No.21

2 skjeer bringebærsyltetøy

10 ml sitronjuice

100 ml sprudlevin (Champagne, Prosecco og Cava passer alle perfekt)

Fremgangsmåte: 1) Rist sammen Smirnoff, bringebærsyltetøy og sitronjuice. 2) Hell i et glass fullt med isbiter. 3) Topp drinken med champagne og pynt med en sitronskive og et sugerør.

Sprudlende Sangria

Blander du Smirnoff No.21, fruktjuice og rosévin får du en sprudlende drink å runde av 2014, samt ønske 2015 hjertelig velkommen.

Ingredienser

25 ml Smirnoff No.21

50 ml grapefrukt juice

50 ml pasjonsfrukt juice

10 ml Triple sec

75 ml rosévin

75 ml tonic

Fremgangsmåte: 1) Tilsett alle ingrediensene. 2) Rør og pynt med en halv pasjonsfrukt. 3) For å lage nok til en bolle med punch, gang målene med åtte.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS