Sandeman Bliss2
Sandeman Bliss2

– Skapt for den norske sommernatten

– Portvinbaserte drinker er som skapt for den norske sommernatten, sier brand manager for Sandeman Portvin, Marianne Ekfelt Johansen. Hun påpeker at portvinenes runde smak og fylde skaper en varmende følelse, som kombinert med friske farger og smaker blir en drink som både er sommerlig og som holder på varmen på kalde sommerkvelder.

Publisert

Caipi Sandeman.

– Drinkene passer spesielt godt for de som ønsker en god sommerfølelse, men som ikke ønsker en høy alkoholprosent, sier Ekfelt Johansen.

Mykje varme, lite bitterhet

Sandeman, som man finner i Vinmonopolets basisutvalg, har både en hvit og rød portvin. Begge er basert på portvinens fruktighet og stil, og egner seg godt til servering både kaldt, over is eller sammen med andre ingredienser i en cocktail.

– Portvin har en unik kombinasjon av rund smak og lite bitterhet, dette gjør den til en ideell basis for friske og runde sommerdrinker, perfekte for norske somre, sier Ekfelt Johansen.

Caipi Sandeman

7,5 cl med Sandeman hvit portvin ½ lime, knust 1 teskje sukkerKnust is

Sandeman Bliss.

Fremgangsmåte: Tilberedes og serveres i et Caipirinhaglass. Kutt limen opp i fire biter, og benytt en skje eller morter for å forsiktig knuse limen mot bunnen av glasset. Tilsett sukkeret, og fyll glasset med knust is før du tilsetter Sandeman hvit portvin. Rør godt og server med et sugerør.

Sandeman Bliss

5 cl Sandeman tawny portvin 2 skriver appelsin, knust Kanel (smakes til) Revet appelsinskall (smakes til) IsbiterMineralvann med sitronsmak

Fremgangsmåte: Tilberedes og serveres i et longdrinksglass. Fyll glasset med is og de nevnte ingrediensene, etterfyll med mineralvann. Rør godt, og smak til med appelsinskall og kanel. Pynt med en kanelstang.

Powered by Labrador CMS