BaileysFlynntini2
BaileysFlynntini2

Vårdrinker med Baileys

Baileys, den originale irske likøren, har slått seg sammen med en av Englands fremste cocktaileksperter, Missy Flynn, for å skape tre elegante nye cocktails til våren. Hver oppskrift er satt sammen for å skape en særegen smak og personlighet.

Publisert

Baileys Cocoa Blossom.

Baileys Cocoa Blossom er en dekadent eksplosjon av mørk sjokolade og en myk kremaktig tekstur. Baileys Raspberry Chilli Flip formidler smaken av en Black Forrest-gateaux i en luksuriøs blanding av Baileys, mørk rom, mørk sjokolade og fristende smak av bær.

Hvis du heller er svak for noe søtt etter middagen, er den myke og forlokkende Baileys Café Flynntini noe for deg. Oppkalt etter Missy’s favorittsted i London, er den en smakssensasjon med sin kremaktige mandelblanding toppet med sprø amarettikjeks.

Oppskriftene er utviklet i samarbeid med den nye cocktail-stjernen Missy Flynn for å markere lanseringen av den nye Baileys-flasken.

Les også: Slankere Baileys

Missy er likørekspert på den trendy pop-up restauranten Rita’s Bar & Dining i London. Hun var tidligere cocktail-guru på den anerkjente restauranten Hawksmoor i London, men har nå gått sin egen vei for å samarbeide med London-trendsetterne Real Gold på deres omreisende mat- og drikkeprosjekt Rita’s.

Baileys Cocoa Blossom

Ingredienser

35ml Baileys Original

Ketel One Vodka ½ ts kakaopulver

"

Baileys Raspberry Chilli Flip

5 ml fløte

Fremgangsmåte: Rist med is og server direkte i et cocktailglass med friske bringebær til pynt.

Baileys Raspberry Chilli Flip

Ingredienser

20ml Baileys

20ml Captain Morgan Rom

15ml bringebærlikør

Baileys Café Flynntini

En skvett sjokoladebitters (alternativt kan du bruke ½ ts sjokoladepulver av høy kvalitet)

En dråpe Tabasco

Fremgangsmåte: Tilsetningen av Tabascoen runder ikke bare av rommens og bringebærlikørens sødme, men komplimenter også den fruktige og rike smaken fra rommen, sjokoladen og fruktsmakene. Tabascoen kan utelates, noe som resulterer i en søtere, og merBlack Forrest-gateaux-aktigdrink. Krydderet representerer kvinnens livlige og kraftfulle side.

Baileys Café Flynntini

Ingredienser

50ml Baileys

50ml frisk, svart kaffe av god kvalitet

10ml mandellikør (eller kaffesirup med mandelsmak)

Fremgangsmåte: Rist med is, sil drinken i et avkjølt glass og pynt med knuste amarettikjeks.

Powered by Labrador CMS