AM-direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau.
AM-direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau.

Egencia vant Forsvaret

Egencia vant anbudskonkurransen for Forsvaret. Egencias teknologiske løsninger kombinert med besparelsespotensialet de skaper for en offentlig aktør som forsvarssektoren, var avgjørende for utfallet.

Publisert

Dette er den største enkeltstående reisebyråavtalen Egencia i Norge har inngått i år, og omfatter håndtering av flyreiser, leiebil og hotellovernatting.

Kompetanse på det offentlige Norge

– Reisebyråtjenester skal dekke forsvarssektoren sitt behov for reisebyråtjenester i forbindelse med tjenestereiser utenlands og tjenestereiser innenlands. Deres reisevirksomhet skal betjenes av et av Egencias team i Oslo. Forsvarssektoren er enormt viktig for oss, og vi er stolte av at kunne tilby våre tjenester, sier AM-direktør i Egencia Norge, Carl Moltzau.

– Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en unik kompetanse i å betjene offentlige kunder i Norge. En kunde som Forsvarssektoren, med komplekse behov og besparelsesfokuser utfordringer som trigger oss som selskap, sier Moltzau.

Kombinasjon av online løsninger og personlig service

Mange offentlige selskaper velger å ha en god kombinasjon av interne reisebestillere som håndterer reisevirksomheten for de ansatte og ansatte som selv velger å bruke Egencia’s online bestillingsverktøy.

– Vi har løsninger som ivaretar begge behov med søkelys på gode standardiserte online løsninger med et meget brukervennlig grensesnitt. Skulle brukeren likevel ha behov for hjelp jobber Egencias reisekonsulenter i de samme systemene og kan enkelt overta bestillingen og sluttføre for den reisende, sier Carl Moltzau i Egencia.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS