Eira-vann er nå tilgjengelig fra ASKO

Eira naturlig mineralvann på glassflasker er nå tilgjengelig fra ASKOs sentrallager. Produktene er tilgjengelige både i kategoriene dagligvare og storhusholdning (horeca).

Publisert

For dagligvare vil Eira tilbys i noen utvalgte Meny Gourmet og Eurospar butikker.

– Etterspørselen etter Eira Naturlig mineralvann i butikk er økende, og vi har valgt å gjøre Eira tilgjengelig i noen utvalgte Meny Gourmet og Eurospar butikker. Vi får mange henvendelser fra kunder som har fått Eira naturlig mineralvann servert på restauranter, og som gjerne også vil bruke dette hjemme, sier styreleder Olbjørn Kvernberg i Eirawater AS i en pressemelding.

Enklere rutiner

Flere av Eirawaters horeca-kunder i har også etterlyst tilgjengelighet fra ASKO, da dette forenkler rutiner for bestilling, levering og fakturering.

Produktene er Eira naturlig mineralvann på 0,4 liter og 0,7 liter glassflasker, både still og sparkling.

Flere hoteller og restauranter

Vi er svært fornøyd med at våre produkter nå inngår i sortimentet til ASKO, og regner med at mange nye kunder vil tilby Eira på sine restauranter og hoteller, sier daglig leder Grete Morewood i Eirawater AS.

Ansvarlig for Lokalmat i Norgesgruppen, Eivind Haalien, sier at Eira er et premium-vann som er på bordet hos flere av Norges beste restauranter.

Informasjon om de aktuelle produktene er lagt inn på den nye bransjeportalen Lokalmat.no fra Matmerk.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS