Hotel Central i Elverum sentrum blir til Scandic Central Elverum.
Hotel Central i Elverum sentrum blir til Scandic Central Elverum.

Hotel Central i Elverum blir Scandic-hotell

Hotel Central i Elverum blir nå et Scandic-hotell, og byen får dermed to hoteller i samme kjeden.

Publisert

Nå skal hotellet gjennom en omfattende renovering, og hotellet vil åpne dørene for fullt igjen på sensommeren 2017.

Scandic Elgstua har siden åpningen vært en Scandic-suksess i hedmarksbyen. Nå blir også Hotel Central til Scandic Central Elverum. De to hotellene skal driftes sammen, noe som betyr at Nina Bogerud Caspari, som er hotelldirektør på Elgstua, også skal lede Central.

Hotelldirektør Nina Bogerud Caspari og daglig leder John Tømte.
Hotelldirektør Nina Bogerud Caspari og daglig leder John Tømte.

Totalt 201 rom

– Vi gleder oss stort til å gjenåpne Hotel Central som et Scandic-hotell. Hotellet skal driftes sammen med konferansehotellet Scandic Elgstua, med felles administrasjon og ledelse som vil gi oss klare stordriftsfordeler. Med totalt 201 gjesterom fordelt på to flotte Scandic-hotell, har vi stor tro på at vi vil tilføre Elverum mer trafikk og større arrangementer, sier John Tømte, eier av driftsselskapet Elgstua AS, som skal drifte Scandic Central Elverum.

Vi skal skape et flott sentrumshotell, sier eier John Tømte.
Vi skal skape et flott sentrumshotell, sier eier John Tømte.

Omfattende oppussing

Det er Elgstua Bygg AS som har kjøpt hotellet. De har igangsatt en omfattende oppussing av hotellet for å løfte det til Scandic-standard. Blant annet skal rommene og badene renoveres, og resepsjonsområdet, lobbyen og inngangspartiet vil få et kraftig ansiktsløft. I tillegg bygges det et stort og moderne treningsrom.

– Vi skal skape et flott sentrumshotell og legger derfor ned store ressurser. I første omgang skal alt det branntekniske oppgraderes, og alle røroverføringer og fyringsanlegg renoveres. Dører og låser skiftes ut, badene renoveres og gangene får nye tepper. Det blir også nye tekstiler, gardiner og senger på nesten alle rom. I tillegg får resepsjonsområdet og inngangspartiet et kraftig ansiktsløft. Den gamle «Hylla» vil få sin renessanse, med lekkert og innbydende interiør i lobbyen. Det bygges også et stort og moderne treningsrom, sier Tømte.

I tillegg har de nye eierne og driftsselskapet valgt å prioritere personalets fasiliteter. Garderober, hvilerom og kontorer vil bli høyt prioritert under oppussingen, slik at det legges til rette for et godt arbeidsmiljø. Konferansefasilitetene vil vurderes underveis og restaurantavdelingen får en enkel oppgradering, heter det i en pressemelding.

Et bedre tilbud

– Jeg er veldig imponert over hvordan Scandic Elgstua har etablert seg i markedet. Hotellet er et etterlengtet friskt pust i hotellmarkedet i Elverum og omegn. Derfor gleder vi oss over at vi ytterligere styrker oss i Elverum, nå med et hotell midt i sentrum. Det blir spennende å se Scandic Central Elverum i ny drakt etter oppussingen, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS