Bjørn Lundby hos Lubeco. (Foto: Morten Holt)
Bjørn Lundby hos Lubeco. (Foto: Morten Holt)

eSmiley AS kjøper Lubeco Trygg Mat

eSmiley kjøper Lubecos kundebase på «Trygg Mat». – Vi sto ved et veiskille der vi enten måtte utvikle vårt nåværende system eller finne en ny samarbeidspartner, sier Bjørn Lundby hos Lubeco.

Publisert

– Vi har ved flere anledninger støtt på eSmiley, som har et veldig godt system, og vi er derfor fornøyde med at vi har fått til en avtale slik at vi kan hjelpe våre kunder på en effektiv måte og holde fokus på vår kjernevirksomhet, uttaler Bjørn Lundby fra Lubeco.

Mari Blomberg leder eSmiley i Norge. (Foto: eSmiley)
Mari Blomberg leder eSmiley i Norge. (Foto: eSmiley)

– Passer godt i vår strategi

Etter at Lubeco kontaktet oss for noen måneder siden har vi nå blitt enige om at eSmiley AS skal ta over deres kundebase på Trygg Mat, uttaler Mari Blomberg, som leder eSmiley Norge.

– Vi har hatt god vekst i eSmiley, og oppkjøpet av Lubeco sitt IK-mat system passer godt i vår strategi om å bli ledende i Norge på digital IK-mat, sier hun videre.

Horecasegmentet

– Vi har fått et godt fotfeste i Norge, og er i dag Nordens største leverandør av digital IK-mat. Vi jobber med kunder i ulike segmenter, fra kantine og catering til hotellkjeder, institusjon og restauranter, og vi har flere ressurser og derfor solid faglig vekt. Samtidig har vi inngått samarbeid med flere nye og attraktive kunder. Vår ambisjon er å bli ledende på det norske markedet, både på mattrygghet og matsvinn. Med en stadig utvikling på disse områdene ønsker vi å vokse videre, og vi gleder oss til å jobbe med Lubeco Trygg Mat sine kjøkkenkunder og gjøre hverdagen deres mer effektiv, sier Blomberg.

Samarbeid med NHO

I kjølvannet av det danske Mattilsynets smilefjesordning vokste eSmiley frem i Danmark i 2007. Etter stor suksess, ble eSmiley Norge etablert i 2017.

Etter kort tid ble eSmiley valgt av NHO som preferert partner på digital IK-mat. I tillegg har de, sammen med NHO Service & Handel og NHO Reiseliv, bidratt til å utarbeide Mattilsynets nasjonale retningslinjer for økt mattrygghet i serveringsbransjen.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS