Administrerende direktør Håkon Wåge-Lorentzen (til venstre) og Geir Olav Rød i Get Together. Sistnevnte skal lede det nye Haugesund-kontoret. (Foto: Get Together)

Get Together etablerer seg i Haugesund

Norges første kombinerte firmareise- og eventkjede, Get Together, fortsetter å ekspandere. Nå etablerer kjeden et kontor for Vestlandet, i Haugesund. Geir Olav Rød skal lede kontoret.

Publisert

– Vi har en strategi om å åpne Get Together-kontorer i de fleste byene hvor det finnes G Travel-kontorer, blant annet for å utnytte eksisterende kundeporteføljer. I Haugesund er det et stort potensial for firmareiser og events, særlig blant byens maritime bedrifter, sier administrerende direktør i Get Together, Håkon Wåge-Lorentzen, i en pressemelding.

Get Together er et resultat av en sammenslåing av G Travels Group & Meeting-avdeling og eventbyrået Fotspor. Disse slo seg sammen i fjor høst for å skape mer helhetlige reise- og eventløsninger for små og store kunder innen privat og offentlig sektor.

Kravstore kunder

– Kundene stiller større krav til opplegg og program for kurs og konferanser. De legger gjerne mer penger i kjente foredragsholdere og opplevelser, fordi de ønsker å skape varige minner for sine kunder og ansatte, forteller Wåge-Lorentzen.

Get Together tar seg av reise- og eventplanlegging – fra booking av fly og hotell, til møterom og underholdning. Selskapet står også for konseptutvikling, rådgivning, budsjettering og gjennomførelse.

– Vi arrangerer alt fra dagsmøter for små grupper på en nærliggende destinasjon, til store konferanser med hundrevis av deltakere hvor som helst i verden, sier Wåge-Lorentzen.

Rett mann på rett sted

Get Together har i dag kontorer i Kristiansand, Arendal, Oslo, Ålesund, Trondheim, Alta, Sandefjord og Stockholm. I G Travels kontorlokaler på Avaldsnes i Haugesund er det Geir Olav Rød som skal betjene Get Togethers kunder. Han kommer fra G Travel Getaway, men har også jobbet for G Travels Group & Meeting.

– Rød vet hva vi i Get Together driver med, og han kjenner systemene våre godt. Vi har helt klart rett mann på rett plass når vi nå åpner i Haugesund i februar, sier Wåge-Lorentzen.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS