Clarion Hotel Helsinki Airport. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Populært Helsinki-hotell

Gjennom gjestevurderinger har reisebyrået Berg-Hansen funnet de norske gjestenes favoritthotell i utlandet. Etter bare et drøyt år på markedet inntar Clarion Hotel Helsinki Airport på toppen av listen.

Publisert
Clarion Hotel Helsinki Airport. (Foto: Nordic Choice Hotels)

På andreplass finner du et hotell i Shanghai i Kina, mens et skotsk hotell inntar tredjeplassen. To andre nordiske hotell er også med på listen, Radisson Blu Waterfrontpå sjuendeplass og Hotel Skt. Petri i København på tiendeplass.

Her kan du se listen over de 10 best rangerte hotellene i Berg-Hansens «kåring»

Clarion Hotel Helsinki Airport. (Foto: Nordic Choice Hotels)

«Nytt» hotell

Kundene til Berg-Hansen har talt: Da reisebyrået skulle finne kundenes favoritthotell i utlandet, endte Clarion Hotel Helsinki Airport på førsteplass.

«Gratulerer Clarion Hotel Helsinki Airport! Nytt og kult hotel i nærheten av flyplassen. Hotellet har det meste, konferanserom, restaurant, bar og relaxavdeling med treningsstudio og selvsagt badstue», skriver Berg-Hansen.

Clarion Hotel Helsinki Airport. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Vi er overveldet av den positive responsen vi har fått etter åpningen av Clarion Hotel Helsinki Airport. Å bli kåret til norske reisendes favoritt i utlandet, er vi utrolig takknemlige for. Nordic Choice Hotels er en nykommer på den finske hotellscenen, og selv om det kan være krevende å lykkes på et nytt marked, opplever vi at både finner og tilreisende er sultne på nye opplevelser. Vi har rett og slett blitt mottatt med åpne armer, sier hotelldirektør på Clarion Hotel Helsinki Airport, Inari Lehtinen.

Umiddelbar suksess

Midt i det nye business-, handel- og eventsenteret Aviapolis åpnet hotellet i oktober 2016. På utrolig kort tid har man inntatt posisjonen som det ledende hotellet ved flyplassområdet.

– Mens vi soper inn norske medaljer i OL, gleder vi oss samtidig med våre finske kolleger. At et hotell klarer å innta en slik posisjon etter så kort tid er beundringsverdig. Vi takker våre gjester for at de setter pris på den hotellopplevelsen vi ønsker å gi dem. Og vi takker våre medarbeidere for at de leverer den hotellopplevelsen gjestene etterspør, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS