Skal kåre «Årets sommelier»

Norsk Vinkelnerforening (NVF) lanserer en helt ny årlig kåring: «Årets sommelier».

Publisert

Med denne kåringen ønsker NVF å øke søkelyset på sommelierfaget og alle de dyktige sommelierene som jobber rundt omkring i Norge.

Sommelierer* kan nomineres av kolleger, arbeidsgiver eller gjester og vil bli vurdert av styret i NVF, som velger en årlig vinner.

Vinneren kåres på «Sommelierens dag»

«Vedkommende som blir nominert må være dyktig i faget og serviceinnstilt. En person som gir det lille ekstra for at gjester og kolleger skal trives eller på andre måter jobber for å løfte fagets anseelse. Tidligere deltagelse i sommelierkonkurranser er ikke en nødvendighet for å bli nominert i denne kåringen. Vedkommende må være medlem i Norsk Vinkelnerforening.

Nominasjoner må sendes inn senest 31. mars og selve kåringen vil foregå under «Sommelierens dag» til høsten, melder Vinkelner.no.

Nominasjonene må være detaljert med utførlig beskrivelse

Det heter videre at styret i NVF vil vurdere alle nominasjoner, og vil velge ut en verdig vinner ut fra en helhetlig vurdering av kandidaten.

Styret vil publisere topp-5 blant de nominerte i forkant av kåringen. Navn og arbeidssted på alle de nominerte vil også bli publisert.

Alle nominasjoner sendes inn ved å bruke googleskjemaet, og må inneholde grundig beskrivelse av hvorfor vedkommende fortjener tittelen «Årets Sommelier». Ufullstendige nominasjoner vil ikke bli vurdert. Det er viktig med en detaljert og utførlig beskrivelse av kandidaten for at vedkommende skal bli vurdert. Skjemaet må inneholde navn på den som nominerer.

*Sommelierer som sitter i styret i Norsk Vinkelnerforening kan ikke nomineres. Styremedlemmer som har et nær eller personlig forhold til en av de nominerte må si seg inhabil når vedkommende skal vurderes

Du kan lese mer på Vinkelner.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS