Radisson Blu Resort i Trysil tilbyr nå to store suiter i åttende etasje. (Foto: Ola Mattson)

Royale suiter på Radisson Blu Resort i Trysil

Radisson Blu Resort i Trysil har bygd om toppetasjen, og tilbyr nå gjestene to store royale suiter, som dekker hele åttende etasje. De to suitene er begge på ca. 200 kvadratmeter.

Publisert
Fra Dronningsuiten. (Foto: Jonas Sjögren)

«Dronningsuiten» er en helt ny suite. Den sto ferdig i desember 2016 og har 12 sengeplasser, tre bad, egen badstue og eget kjøkken. Fra før har hotellet «Kongesuiten», og til sammen utgjør de to suitene nær 400 kvadratmeter, og har plass til 20 personer fordelt på åtte rom og fem baderom.

Fra den nye Dronningsuiten på Radisson Blu Resort i Trysil. (Foto: Jonas Sjögren)

Storfamilien, vennegjengen eller arbeidsplassen

– Vi har bygd enda en suite i toppetasjen for å kunne gi gjestene våre førsteklasses hotellopplevelser i fjellheimen. Det er veldig hyggelig å se at gjestene våre allerede nå setter så stor pris på våre kongelige suiter. Gjester kan leie hele etasjen for storfamilien, vennegjengen eller arbeidsplassen, eller dele opp etasjen i flere grupper. Målsettingen er at gjestene skal få uforglemmelige hotellopplevelser, sier hotellsjef ved Radisson Blu Resort i Trysil, Pontus Åkesson, i en pressemelding.

Radisson Blu Resort Trysil ligger midt i Norges største skiområde; Trysil har 67 alpinbakker, 31 heiser og 100 km langrennsløyper.

Andre fasiliteter

Hotellet har også en nyoppusset restaurant, Brasserie T, som er et nytt påbygg fra området utenfor hotellets største konferansesal. Restauranten har plass til om lag 130 gjester.

Hotellets kan også by på bowling, en svømmetur i hotellets opplevelsesbad som består av fire svømmebasseng, klatrevegg og et FlowRider-bølgebasseng for surfing. I Alpine Spa finnes Jacuzzi, finsk badstue, tyrkisk dampbad og aromatisk laconium. Radisson Blu Resort Trysil har også 10 møterom.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS