Eric Cantona (Foto: Mark Robinson/Hotels.com)
Eric Cantona (Foto: Mark Robinson/Hotels.com)

Lanserer «ikke forstyrr»-hotellrom

Hotels.com og Eric Cantona introduserer «ikke forstyrr»-hotellrom for tilhengere som vil se mesterligafinalen i fred og ro. The Thef i Oslo er blant de utvalgte hotellene. Finalen spilles i Porto i Portugal lørdag 29. mai, etter at den er flyttet fra Istanbul i Tyrkia.

Eric Cantona (Foto: Mark Robinson/Hotels.com)
Eric Cantona (Foto: Mark Robinson/Hotels.com)

Hotels.com har slått seg sammen med fotballegenden Eric Cantona, og lanserer et begrenset utvalg «ikke forstyrr»-suiter, spesielt designet for fotballtilhengere som ønsker å være et sted der de kan se mesterligafinalen i fred og ro, og samtidig nyte fordelene av å bo på et luksushotell.

Se hvilke hotell som er aktuelle lengre ned i saken.

Vil ha mer alenetid

En spørreundersøkelse viser nemlig at gjennomsnittsnordmannen ønsker seg 133 minutter mer alenetid hver dag som et resultat av alle restriksjonene under pandemien.

Det begrensende antallet suiter vil være tilgjengelig på 10 hoteller over hele Europa slik at fotballtilhengere kan slappe av og nyte den kommende mesterligafinalen for 200 kroner. Rommene er håndplukket av Eric Cantona, og er utstyrt med en luksuriøs goodiebag. Og én fotballtilhenger vil være så heldig å se finalen sammen med den pensjonerte fotballstjernen.

En spørreundersøkelse gjort med 6000 fotballtilhengere avdekket at en tredjedel (34 %) av dem har hatt mindre enn 30 minutter uforstyrret alenetid per dag i løpet av pandemien på grunn av alle restriksjonene, noe som har ført til at gjennomsnittsnordmannen ønsker seg 133 flere minutter alene hver dag.

Siden fire av fem (79 %) skulle ønske at de kunne hatt en kveld for seg selv, har Hotels.com, offisiell reisepartner til UEFA Champions League, inngått et samarbeid med ti topphoteller over hele Europa og tilbyr nå en unik fotballopplevelse for tilhengere som håper å se finalen 29. mai 2021.

Nyt finalen alene

«De unike «Ikke forstyrr»-suitene er spesielt tilrettelagt slik at gjestene kan slappe av alene i den myke hotellslåbroken og nyte et av årets største øyeblikk i klubbfotball, og det hele i et hotellrom med en stor TV, en deilig stor seng og det viktigste av alt – fred og ro. Med hver bestilling skårer du romservice til en verdi av 1150 kroner, som betyr at du er sikret mat og drikke både før kampen og i pausen. Alle gjester vil også få en luksuriøs goodiebag som inneholder et «Ikke forstyrr»-skilt designet av Cantona, en badekåpe, tøfler, en sovemaske for en lur før kampen, små toalettsaker for et bad etter kampen, supporterskjerf, røde og gule kort og et miniatyr UEFA Champions League-trofé – alt for å garantere et utrolig opphold og en minneverdig opplevelse. Og ikke minst vil en heldig gjest få muligheten til å tilbringe fotballkvelden med fotballstorhet og Manchester United fotballklubb-legende Eric Cantona. Cantona vil gjøre i stand rommet, varte deg opp og diskutere taktikk i løpet av kampen – i det hele tatt by på sin egen helt spesielle 5-stjerners gjestfrihet», heter det i pressemeldingen fra Hotels.com.

– Hjelpe folk med å finne roen

– Livet er fullt av avbrytelser, og det å bare kunne oppholde seg hjemme under pandemien har gjort dette verre. Vi kan ikke komme oss unna, og det er ikke noe som heter alenetid – i alle fall ikke hjemme hos oss. Jeg kan ikke engang se en hel fotballkamp! Distraksjoner er vår fiende. Fokus er vår venn. Jeg ønsker å hjelpe folk med å finne roen, og sammen med Hotels.com kan jeg nå gi deg dette tilbudet. Vi har lansert «Ikke forstyrr»-suitene slik at du endelig kan se hele fotballkampen uten forstyrrelser. Slapp av og la kampen begynne, sier Eric Cantona.

Hotellene

The Thief
The Thief

Fotballentusiaster kan bestille de nye «Ikke forstyrr»-suitene på følgende hoteller kun på Hotels.com:

1. The Lowry, Manchester, Storbritannia – en viss José var en stor tilhenger av dette hotellet – han leide en suite her mens han var i Manchester.

2. Chelsea Harbour Hotel, London, Storbritannia – hotell ved havnen, gangavstand til Stamford Bridge.

3. Hilton St George’s Park, Burton, Storbritannia – moderne hotell i St. George’s Park, treningsanlegget til det engelske fotballandslaget.

4. Dixie Dean Hotel, Liverpool, Storbritannia – unikt hotell som er inspirert av et elsket fotballikon med beliggenhet i en fotballelskende by.

5. Radisson Blu Paris Boulogne, Paris, Frankrike – stilfullt hotell like ved Parc des Princes stadion.

6. Intercontinental Marseille, Marseille, Frankrike – luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i fødebyen til «Monsieur Cantona».

7. Quality Hotel Friends, Stockholm, Sverige – beliggenhet så nær nasjonalarenaen Friends Arena at du nesten kan ta på banen.

8. The Thief, Oslo, Norge – boutiquehotell med et fantastisk spa for avslapning etter kampen.

9. NH Collection Madrid Eurobuilding, Madrid, Spania – überkult hotell et steinkast fra Santiago Bernabéu, komplett med banebrytende teknologi på rommet slik at du også kan se fotball på veggen i badet.

PS! Finalen i mesterligaen er flyttet fra Istanbul i Tyrkia til Porto i Portugal.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS