Foto: Emballasjebutikken

Frokostservering med kuvertporsjoner

– På grunn av endrede rutiner for frokostservering på landets hoteller, merker vi en økende etterspørsel fra hoteller over hele landet. Frokostservering i kuvertporsjoner krever andre løsninger enn hva hotellkjøkkenet har fra før, sier daglig leder i Emballasjebutikken, Amund Aalstad.

Foto: Emballasjebutikken

– Mange av våre produkter egner seg godt til kuvertporsjoner. Spesielt godt egnet til frokostserveringen er melke- og fruktjuiceflaskene på 25 cl. og 50 cl. I tillegg har vi et utvalg av glass, og som har en porsjonsstørrelse godt egnet til for eksempel yoghurt i kuvert. På denne måten kan kjøkkenet fremdeles bruke storhusholdningspakninger, og samtidig servere i gjenbruksemballasje som enkelt kan rengjøres i industriell oppvask, sier Aalstad, som har arbeidet i emballasjebransjen i over 20 år.

Foto: Emballasjebutikken

Emballasjebutikken.no er en nettbutikk av glassemballasje som selger flasker, syltetøyglass og etiketter i mange varianter. Bedriftens kunder er både private, horecamarkedet og matprodusenter.

Driver også Møystad gård

Emballasjebutikken eies av ekteparet Katrine og Amund Aalstad, som også driver Møystad Gård på Ridabu utenfor Hamar. På gården produseres økologisk jordbær og bringebær som brukes i produksjonen av Møystad Gårds økologiske og bærekraftige produkter av saft, geleer og syltetøy. De leverer sine gårdsprodukter til restauranter og delikatessebutikker gjennom samarbeidspartneren Matcompaniet AS.

Emballasjebutikken har et bredt sortiment av glass og flasker.

– Våre produkter er tilpasset industrielt bruk og tåler godt varmebehandling og industriell oppvask på sortkjøkken. Våre produkter er dermed godt egnet til gjenbruk, opplyser Aalstad.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS