ganefart-logo

Regionvinnerne i Ganefart 2012

De åtte regionvinnere i Ganefart 2012 er nå klare. Torsdag og fredag denne uka er de alle samlet i Oslo i forbindelse med Matstreif. Årets nasjonale Ganefart-vinner kåres onsdag 24. oktober. Se hvilke serveringssteder som er kvalifisert for den nasjonale finalen.

Publisert

– Alle regionvinnerne er på plass i Oslo i forbindelse med Matstreif. Reise og opphold er premien for regionvinnerne, forteller generalsekretær i Norges Bygdekvinnelag, Cesilie Aurbakken.

Aurbakken forteller videre at torsdag var alle vinnerne på omvisning og informasjon hos matpolitisk avdeling i Landbruks- og Matdepartementet.

Deretter var det lunsj på Gamle Raadhus der Jørn Lie fortalte om stedet og hans matfilosofi, tanker og visjoner, før dagen ble avsluttet på Felix med blant annet informasjon fra Stiftelsen Norsk Matkultur etterfulgt av en åtteretters middag med smak av Østlandet – laget av ”Flinke folk og god mat” (Fazer Food Services).

Fredag deltar alle regionvinnerne på Ganefart/Norges Bygdekvinnelags stand på Matstreif.

Her er regionvinnerne

Region Hedmark/Oppland

Torsætra, Skreia, Oppland

To representanter for Torsætra, Kjetil Koll-Hansen og Eva Panengstuen fra Torsætra, regionvinner for Oppland og Hedmark i Ganefart 2012. (Foto: Ganefart.no)

Region Trøndelag/Møre og Romsdal

Nilsgardstunet, Stordal, Møre og Romsdal

Vinnerne fra Nilsgardstunet tar stolt imot regionvinnerdiplomet. (Foto: (Foto: Ganefart.no)

Region Agder og Rogaland

Smag & Behag, Grimstad, Aust-Agder

Smag og Behag i Grimstad er regionvinner. (Foto: Ganefart.no)

Region Hordaland og Sogn og Fjordane

Bekkjarvik Gjestgiveri, Austevoll, Hordaland

Vinnerne fra Bekkjarvik Gjestgiveri og regionjuryen. Fra venstre: Jurymedlem Petter Nome, juryleder Liv Spilde, Asta Johannessen, Arnt Johannessen og jurymedlem Gunnar Nagel Dahl. (Foto: Ganefart.no)

Region Buskerud, Telemark og Vestfold

Gretteberg kafe, Haugastøl, Buskerud

Gretteberg er regionvinnere. (Foto: Sigmund Krøvel-Velle/Hallingdølen/Ganefart.no)

Region Akershus, Østfold og Oslo

Villa Mat og Mer, Mysen, Østfold

Villa Mat og Mer på Mysen ble utnevnt som regionvinner i Ganefart på Matfold i Gamlebyen i Fredrikstad lørdag ettermiddag. Innehaver Marit Vikingstad Udahl (nr. to fra venstre) og de andre ansatte var strålende glade. (Foto: Ganefart.no)

Region Troms og Finnmark

Røkenes Gård og Gjestehus, Ervika, Troms

Daglig leder i familiebedriften Røkenes Gård og Gjestehus, Kristian Fredrik Kulseng mottar prisen sammen med sin islandske kjøkkensjef Brynjar Magnusson fra juryleder Brita Kjelstrup Køhl. (Foto: Ganefart.no)

Region Nordland

Restaurant Bojer, Thon Hotels Svolvær, Nordland

Restaurant Bojer i Svolvær er regionvinner i Ganefart 2012 i Nordland.

Juryen i sving

Frem mot kåringen av regionvinnerne har bygdekvinner landet rundt besøkt og testspist på om lag 200 spisesteder for å finne frem til de riktige vinnerne.

Nå tar en jury over arbeidet med å finne fram til landsvinneren og vinneren av Ganefart 2012. Den består av Katrine Kleveland (leder i Norges Bygdekvinnelag), Harald O. Buttedahl (statssekretær i Landbruks- og Matdepartementet), Gunn Ovesen (Innovasjon Norge) og Charlotte Mohn (kokk).

Prisen blir delt ut på reiselivsseminaret på Sundvolden Hotel onsdag 24. oktober.

Ganefart

Ganefart arrangeres for fjerde gang i 2012, og er en konkurranse som kårer Norges beste spisested langs vei og vann. Det kåres juryvinnere nasjonalt og regionalt, Vurderingskriteriene er god kundebehandling og matopplevelser basert på norsk matkultur og lokale råvarer. Ganefart er et samarbeid mellom Landbruks- og matdepartementet, Norges Bygdekvinnelag og Innovasjon Norge.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS