Nye priser til Grand Hotel

Grand Hotel Oslo ble nylig kåret til «Best Business Hotel» og vant prisen for «Best Suite» i Norge – for fjerde året på rad. – Utmerkelsen er en flott anerkjennelse av deres daglige arbeid med å skape unike gjesteopplevelser på Grand, sier administrerende direktør ved Grand Hotel, Fredrikke Næss.

Publisert

World Travel Awards er an av de mest anerkjente prisene i reiselivsbransjen. Årets prisutdeling for de europeiske prisvinnerne fant sted i St. Petersburg.

– Jeg er veldig stolt av hele teamet på Grand Hotel Oslo. Utmerkelsen er en flott anerkjennelse av deres daglige arbeid med å skape unike gjesteopplevelser på Grand. Vi vil også takke alle som stemte på oss, sier administrerende direktør ved Grand Hotel, Fredrikke Næss.

Grand Hotel Oslo har siden 20. juni 2017 vært en del av Scandic sin signaturportefølje, og hotellet endret samtidig navn til Grand Hotel Oslo by Scandic. (Foto: Scandic Hotels)
Grand Hotel Oslo har siden 20. juni 2017 vært en del av Scandic sin signaturportefølje, og hotellet endret samtidig navn til Grand Hotel Oslo by Scandic. (Foto: Scandic Hotels)

Klassisk nordisk luksus

Grand Hotel ble kåret til «Best Business Hotel» og Grand Penthouse Terrace Suite ble kåret til «Best Suite» i Norge for fjerde gang. Suiten ligger i hotellets toppetasje, med en privat takterrasse og panoramautsikt over Oslo, det kongelige slott og Oslofjorden. Grand Hotel har gjennomgått en betydelig renovering i løpet av de siste årene. Nå er også hotellets resepsjon, lobbybaren Othilia, restauranten Palmen og takterrassebaren Eight Rooftop Bar, fornyet.

Med sin beliggenhet i sentrum av Oslo, i nærhet til både næringsliv og kulturliv, er Grand Hotel et egnet utgangspunkt for forretningsreisende.

Heter nå Grand Hotel Oslo by Scandic

Grand Hotel Oslo har siden 20. juni 2017 vært en del av Scandic sin signaturportefølje, og hotellet endret samtidig navn til Grand Hotel Oslo by Scandic.

Scandic opererer i dag fire «by Scandic»-hoteller og ytterligere to er under planlegging, deriblant Hotel Norge i Bergen.

Felles for Scandics signaturhoteller er at de kjennetegnes av en unik karakter, design og identitet.

World Travel Awards World Travel Awards ble etablert i 1993. En utmerkelse fra World Travel Awards er et internasjonalt anerkjent bevis på kvalitet. I 2017 utgjorde mer enn 500 000 individuelle stemmer fra forretnings- og fritidsreisende grunnlaget for prisutdelingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

World Travel Awards

World Travel Awards ble etablert i 1993.

En utmerkelse fra World Travel Awards er et internasjonalt anerkjent bevis på kvalitet.

I 2017 utgjorde mer enn 500 000 individuelle stemmer fra forretnings- og fritidsreisende grunnlaget for prisutdelingen.

Powered by Labrador CMS