Gullvinneren Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat. (Foto: Grilstad)

Grilstad med tre gull i kjøtt-NM

Grilstad AS fikk tre gull og totalt åtte medaljer da Kjøtt- og fjørfebransjen kåret årets beste kjøttprodukter.

Publisert
Konsernsjef Jørgen Wiig mener prisdrysset er et resultat av kvalitetsbevisste medarbeidere som legger sin ære i å produsere gode produkter. (Foto: Grilstad).

Både klassikeren Gullsalami og nykomlingen Salsiccia Pizzatopping tok gull i spekepølser. Tind Godt Modna spekeskinke tok gull i den gjeve klassen for skivet spekekjøtt.

Gullvinneren Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat. (Foto: Grilstad)

– Jeg er ekstra stolt over de sterke fagmiljøene vi har både på Stranda og på Ranheim i Trondheim, som begge viser at de kjemper helt i toppen på kvalitet, sier konsernsjef Jørgen Wiig.

Strandamør snacks og Italiana salami tok sølv i sine klasser mens både Trønderfår, Pizzasalami og Tind Copa tok bronse. Samlet tok Grilstad hjem flest medaljer innen spekevarer.

Det ypperste av norsk spekemat

– Det er ekstra gledelig å se at vi kan hevde oss helt i teten med tre så forskjellige produkter, sier marketing- og innovasjonsdirektør i Grilstad, Ragnar Johansen.

– Tind Godt Modna representerer det aller ypperste av norsk spekemat og var dermed kanskje ingen overraskelse. Gullsalami derimot, er et utpreget hverdagsprodukt som har preget nordmenns frokostbord i generasjoner. Og jammen vant ikke helt nye og ungdommelige Salsiccia Pizzatopping også. Tre vinnere med helt forskjellig profil, sier Johansen.

NM i kjøtt

NM i kjøtt er en fagkonkurranse der flere hundre påmeldte produkter blir blindtestet av fagdommere i flere runder. Konkurransen hadde klasser for spekevarer og pølser. Årets arrangement ble forsinket på grunn av Koronasituasjonen og gikk uten publikum i salen. Juryens bedømmelse har likevel vært like grundig som vanlig.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS