Bamsrudlåven og Rune Klufterud vant Årets GullHane 2020

Bamsrudlåven ble hedret som vinneren av «Årets GullHane 2020» med en kort markering under Hanens nettbaserte landsmøte i forrige uke.

«Årets GullHane ble etablert i forbindelse med Hanens 20-årsjubileum i 2017. Den årlige prisen er ment som en påskjønnelse til et medlem som har utmerket seg positivt i forhold til organisasjonens kjerneverdier; kultur, bærekraft, omtanke og opplevelser.

Bamsrudlåven gikk av med seieren blant organisasjonens over 500 medlemsbedrifter, og er en gård ved Mysen som driver et selskapslokale og ikke minst selger gårdsis over hele Norge.

– Rune Klufterud har vært en raus pioner for norsk lokalmat og gårdsturisme i over en generasjon og jeg gratulerer han og resten av familien med en særdeles velfortjent pris, sier daglig leder i Hanen, Bernt Bucher-Johannessen.

Verdig vinner

Bamsrudlåven og Rune Klufterud er stemt frem av en kvalifisert jury bestående av:

Torunn Tronsvang, daglig leder i reiseselskapet Up Norway

Bård Jervan, daglig leder i reiselivskonsulentselskapet Mimir

Elisabeth R. Heyerdahl, mangeårig konsulent innen reiseliv

Eivind Haalien, sjef for lokale mat- og drikkespesialiteter i NorgesGruppen.

Dette uttaler juryen

Juryen uttaler at:

«Rune Klufterud er alltid positiv og ser muligheter. Han og familien sier aldri nei, og tørr å satse på nye muligheter. De har gjennom Bamsrudlåven bygd opp en spennende merkevare med fokus på gode smaksopplevelser og godt design. Både gårdsisen og selskapslokalene viser en profesjonalitet og kundeforståelse det stor meget stor respekt av. Rune Klufterud har også brukt uendelig mye tid på å bidra til samarbeid og fellesskap i landbruket og lokalmatens mange organisasjoner, både lokalt, regionalt og nasjonalt».

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS