Konrad Sel Østlandske Storhusholdning
Konrad Sel Østlandske Storhusholdning

Fornøyd med påmeldingen

Messegeneral for Østlandske Storhusholdning, Konrad Sel, melder om stor interesse for høstens messe på Hamar. – Over 900 av de 1200 ledige kvadratmeterne er allerede bestilt, opplyser Sel. Fristen for påmelding går ut i slutten av denne uka.

Publisert

- Det er stor interesse for årets messe, melder Konrad Sel i arrangementskomiteen for Østlandske Storhusholdning. (Foto: Morten Holt)

- Både vi hos Utstillingsplassen Messer og NHO Reiseliv er svært godt fornøyd med responsen i år. Vi regner med at hele messen er fullbooket når fristen går ut til helgen, legger Sel til.

Fristen for å melde seg på som utstiller er førstkommende søndag, 15. mai.

Rendyrket fagmesse

Han forteller at Østlandske Storhusholdning er en ren fagmesse for leverandører til storhusholdninger innenfor både privat og offentlig sektor, leverandører til hotell, restaurant, kafeteria, institusjoner, kantiner, catering og kiosker.

- Utstillere som er påmeldt til nå representerer et bredt utvalg av leverandører til hele horeca-markedet. Det være seg utstyrleverandører til kjøkken og annen storhusholdning, restauranter og kantiner. Det blir også mye smak, med mange produsenter og leverandører av ulike matretter, melder Konrad Sel.

– For mange er Østlandske Storhusholdning blitt en viktig møteplass, sier Sel.

Niende gang

Østlandske Storhusholdning arrangeres annet hvert år på Hamar, og ble arrangert første gang i 1996. I 2011 arrangeres den for niende gang. Årets datoer er onsdag 19. og torsdag 20. oktober.

Les mer om messen på Storhushold.no

"
Powered by Labrador CMS