
Japansk iskremkonfekt for proffmarkedet
Nå lanseres den japanskinspirerte desserten Mochi, iskremkuler innpakket i søt, risbasert deig i 20-pakning fra Hennig-Olsen Is, for proffmarkedet.
– Vi var på inspirasjonstur til Tokyo i fjor sommer., og fikk smake både japansk iskrem og ulike typer Mochi. Det inspirerte oss til å finne fram til vår egen variant, forteller administrerende direktør i familiebedriften Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen.
En ny måte å servere is på
Mochi er små og fargerike iskremkuler dekket med risbasert mochi-deig. De myke iskulene er en helt ny måte å servere iskrem på, og spises helst med hendene. Inni kulene finner du både iskrem og sorbet.
– Denne er egnet for buffeten, kafé og restaurant. Mochi kan spises slik den er, glaseres med saus, eller serveres som en del av en dessert, sier Hennig-Olsen.
Tre typer for storhusholdning
Hennig-Olsen Is lanserer tre typer Mochi for storhusholdning i 20-pakning, der hver versjon har to smaker; kokos og sakura kirsebærblomst, sjokolade og mango, samt karamell og jordbær.
Pressemelding