FrieleKaffebar
FrieleKaffebar

SSP og Friele med moderne kaffebar

SSP har sammen med Kaffehuset Friele og SOL Design pusset opp serveringsstedet på Bergen Jernbanestasjon, som ble etablert tidlig på 90-tallet.

Publisert

Frieles Kaffebar i Bergen er renovert.

Den flotte og verneverdige stasjonsbygningen danner en flott ramme rundt, og har også vært med på å sette en del av premissene for innredningen av stedet.

Egen atmosfære

Interiørarkitekt Sonja Solstrand fra SOL Design har skapt en kaffebar som fremstår som en naturlig og tidsriktig del av bygget - men med en helt egen atmosfære og personlighet.

Bygningen er verneverdig, og har unike kvaliteter som må ivaretas og med fordel forsterkes. Frieles identitet kommer tydelig frem, samtidig som det er SSP, som eier prosjektet og skal drive stedet.

Tankene bak Frieles kaffebarkonsept

I dette nye konseptet har Kaffehuset Friele hentet frem all sin unike historie, både kaffehistorie, men også Bergenshistorie, gjennom 212 år.

"Vi har sammen skapt et sted hvor kaffelidenskap og de gode kaffestundene står i fokus – enten man er på farten eller har tid til å sette seg ned og nyte atmosfæren i de unike lokalene. Det betyr at vi skal tilby et stort utvalg kaffevarianter, både tilberedt på stedet og med mulighet for å kjøpe med hjem", heter det i en pressemelding.

Kaffekoppen er en viktig del av livene våre, og på Friele kaffebar har vi dedikert en hel vegg til en ”Kaffekopp Unika” utstilling. Tanken er at denne skal være en ”levende” utstilling med fokus på unike kopper og andre viktige elementer i ”de gode kaffestundene”.

Pressemelding

---

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 42. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS