David Kong Best Western nett

Best Western-sjef leder amerikansk hotellorganisasjon

Presidenten i Best Western International, David Kong, er ny formann i American Hotel & Lodging Association (AH & LA), som feirer 100-årsjubileum neste år. Kong har ledet verdens største hotellkjede siden 2004.

Publisert

Under sin innsettelsestale, fortalte den nylig utnevnte formannen at hans prioriteringer ligger i å bruke kollektiv makt sammensatt av aktører i bransjen for å komme sterkere og bedre tilbake i 2010.

Begynte som ryddegutt

David Kong mener det er viktig å posisjonere bransjen som et klokt og attraktivt yrkesvalg for fremtidige yrkesledere. Selv begynte han sin karriere som ryddegutt og oppvaskhjelp.

David Kong er president i Best Western International. (Foto: Best Western Hotels)

– For meg er det viktig å gjøre et inntrykk på folk, og å etterlate inntrykket av å ha gjort en forskjell i noen annens liv, sa Kong.

I 2007 mottok David Kong Lifetime Hotelier Leadership Award, presentert av Niagara University`s College of Hospitality and Tourism Management for sin dedikerte kunnskap og service til hotellindustrien.

- Kommer tilbake

AH & LA bruker flere begivenheter for å feire industriens legender og nå ut til 100 skoler i 2010.

– Nå som vi gjør oss klare til å gå inn i 2010, får jeg en positiv energi av alle mulighetene hotellbransjen har fremover. I løpet av de siste 100 årene har vi gjennomlevd verdenskriger, depresjoner og mange nedgangstider, men vi har alltid kommet bedre og sterkere tilbake, og det vil vi gjøre nå også. Mye har endret seg siden 1910, men essensen i vår virksomhet har ikke, uttalte Kong.

Kongs CV

I løpet av sine 39 år med erfaring som industrileder og innovatør innen hotellbransjen, har Kong fungert som president og CEO i Best Western International siden 2004.

Her har han blant annet kunne vise til år med tosifret omsetningsvekst gjennom reservasjonssystemet. Før Best Western, gjorde Kong karriere hos topp hotellmerker som Hyatt Hotel, Omni International; Regent International og Hilton Hotels. Kong kom til Best Western fra KPMG Consulting`s Hospitality og eiendomsmegler praksis.

Deler av pressemelding

Powered by Labrador CMS