Arild Hovland Rezidor

Hovland hedret i Russland

Nordmannen Arild Hovland, utviklingsdirektør for Rezidor Hotel Group i Russland, får utmerkelsen "RHIC 2010 Leadership Award" på "Russian Hotel Investment Conference" i Moskva.

Publisert

Arild Hovland. (Foto: Rezidor)

Hovland, som nå er utviklingsdirektør og drivende kraft bak Rezidors ambisiøse forretningsutvikling i Russland/ SUS.

Nordmannen er utdannet på Ecole Hôtelière Lausanne i Sveits, og ble ansatt i Rezidor i 1988 etter en 13 år lang hotellkarriere i Asia.

Jonathan Worsley, Chairman of Bench Events og organisator av RHIC, sier Hovland hedres med RHIC 2010 Leadership Award for sitt viktige bidrag til utvikling av russisk hotellindustri.

Markert seg i Russland

Rezidor, som var en av de første internasjonale hotell-kjedene som gikk inn i Russland er nå den ledende internasjonale aktøren i markedet. I dag har Rezidor 36 hotell og 9600 rom i Russland, og planlegger ytterligere 27 nye hotell med 6000 rom i landet.

Rezidors Radisson Royal Hotel, Moskva er kjedens flaggskip i regionen. Hotellet, som tidligere var, “Hotel Ukraina” en av Stalins berømte skyskrapere, gjenåpnet dørene i 2010 etter tre år med ombygging og oppgradering.

Hovland har også ansvaret for å bygge opp varemerket Park Inn i Russland. En strategisk avtale med Regional Hotel Chain innebærer at 20 hoteller under dette varemerket skal utvikles i årene som kommer.

- Kjenner markedet

– Alle disse prosjektene krever dyp forståelse og kunnskap om de lokale og nasjonale markedene. Noe Arild Hovland har brakt til nye høyder. Vi er stolte og glade for at han har vunnet denne prestisjefylte prisen som også viser til vår satsing i Russland og/SUS, sier Kurt Ritter, president & CEO of Rezidor.

Rezidor-gruppen har identifisert det voksende markedet i Russland som et av nøkkelområdende for videre vekst og satsing. I løpet av de neste fem årene vil hotellkjeden ha 10 hoteller i drift i Moskva, fem i St. Petersburg og et omfattende Park Inn-nettverk i regionen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS