Intektsfjerner2

Elektriske insektfjernere for horecabransjen

Rubato lanserer nå nye og oppdaterte insektsfjernere – velegnet i spisesaler, restauranter, kjøkken og matlager. Det nyutviklede utstyret basert på klebefolie har større bruksområde, mindre vedlikehold og er enklere i bruk, og mer skal være vesentlig mer effektivt da de har større tiltrekningskraft på insektene. De fungerer samtidig som en lampe.

Publisert

De nye insektsfjernerne er uformet som en lampe.

– Strengere krav til bedre hygiene har ført til utvikling av bedre elektriske insektfjernere basert på nye prinsipper og virkemåter. Elektriske insektfjernere basert på gitter med høy spenning slik at insektene ”krasjer” mot gitteret, kan medføre at deler av insektene havner utenfor utstyret, hvilket i tilfeller fører til dårlig hygiene. Dette har man tatt konsekvensen av og leverer nå utstyr basert på klebefolie, opplyser Frank Klebo i firmaet Rubato.

Klebefolie og ultrafiolett lys

– Gul/grønn klebefolie, kombinert med ultrafiolett lys, har større tiltrekningskraft på insektene, samt at insektene blir sittende fast, og derav vesentlig bedre hygieneforhold. Bruk av denne type utstyr gjør at de forannevnte problemer elimineres, og vi blir skånet fra å få deler av insekter i matfatet, matproduksjonen, etc. Dessuten forårsaker de nye elektriske insektsfjernerne ingen lyd eller lukt, melder han.

Elektriske insektfjernere fra produsenten Dekur er tilpasset forskjellige bruksområder, inndelt i to hovedgrupper,

* anvendt i hotellets spisesal, restaurant, kafeteria, resepsjon, etc.

* anvendt på kjøkken, matlager, matproduksjon, etc.

Det nyutviklede utstyret basert på klebefolie har større bruksområde, mindre vedlikehold og er enklere i bruk. Dessuten er det mer effektivt da de har større tiltrekningskraft på insektene.

Som en vegglampe

For anvendelse i hotellets spisesal/restaurant anbefales utstyr type 1100. Den ser som, og er, en dekorativ vegglampe, og skal ikke være til sjenanse for gjestene.

Den har dekningsområde på 120 kvadratmeter og effektforbruk på 50W.

Til kjøkken, matproduksjon anbefales større utstyr som enten henges fra tak eller monteres på vegg. Disse har samme virkemåte, men dekningsområde fra 180 til 300 kvadratmeter.

Interesserte kan ta kontakt med Frank Klebo, som er norsk representant for Rebato.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS