Målselv Trond Nilsen (6) NETT
Målselv Trond Nilsen (6) NETT

Får stort ansvar i Målselv Fjellandsby

Trond Eldor Martin Nilssen er ny Director of food, beverage & accommodation hos Snowman Resort/Målselv Fjellandsby i Troms. Nilssen, som kommer fra stillingen som daglig leder ved Brygga Hotell i Lødningen, skal ha hovedansvaret for alt hva gjelder mat, drikke, servering, booking og overnatting.

Publisert

Trond Eldor Martin Nilssen er ny Director of food, beverage & accommodation hos Snowman Resort/Målselv Fjellandsby i Troms

– Fjellandsbyen er i vekst og vi vokser fort. Servicebygg med skipub er det byggestart på allerede i høst og hotell er under planlegging. Dette blir Nord-Norges mest spennende, spektakulære og ettertraktede resort både for privat- og bedriftsmarkedet, opplyser administrerende direktør for Snowman Resort, Even Hegbom.

Fra Brygga Hotell i Lødingen

Trond Nilssen tiltrådte stillingen 1. august, og kommer fra stillingen som daglig leder ved Brygga Hotell i Lødingen.

Han har vært aktiv i hotell- og reiselivsbransjen helt siden 2005, da han startet på sin hotellutdannelse og har i tillegg en bred og innholdsrik yrkesbakgrunn. Etter endt hotellutdannelse startet han i 2008 ved Clarion Collection Hotel Arcticus i Harstad, der han var Housekeeping Manager. Han har senere jobbet som hotelldirektør ved Reisafjord Hotel i Nordreisa før han ble hentet til Lødingen hvor han drev Brygga Hotell.

Nilssen har en Bachelorgrad i Hotelladministrasjon fra Høgskolen i Finnmark.

Et foretrukket spisested

- Min visjon er at vi skal bli Nord-Norges desidert foretrukne spisested. Resorten ligger landskaplig til vegg i vegg med eventyrlig, vill, vakker og urørt natur. Dette skal gjenskapes i vårt meny-, restaurant- og serveringstilbud. Lokaliseringen gir gjestene våre en fantastisk mulighet til å beskue og oppleve den fantastisk flotte og overdådige naturen vi har i området, uttaler Nilsen, og fortsetter:

- Gjestene våre er fra alle segmenter, derfor vil vi være opptatt av at det er et tilbud til alle, alt fra god gammeldags husmannskost basert på tradisjonsrike oppskrifter fra Målselv – smaken av Målselv, til den unike matopplevelsen som kunne tatt pusten fra de fleste - det skal være vilt og det skal være vakkert.

Leiligheter i Målselv Fjellandsby.

Et komplisert hotell..

– Snowman Resort skal bli den mest attraktive møteplassen i Nord-Norge og et naturlig samlingspunkt for møter, kurs og konferanser. Vi driver et ”komplisert hotell”. I stedet for rom har vi leiligheter og hytter. Dette gjør vi i et internasjonalt marked i tillegg til at vi har et rikholdig aktivitetstilbud. Vi er svært glade for at Trond Nilssen med sin teft og erfaring skal lede dette arbeidet. Nå gleder oss bare til snø og til åpningen av vintersesongen”, sier Administrerende direktør for Snowman Resort, Even Hegbom.

Målselv Fjellandsby

* Målselv Fjellandsby AS er Nord-Norges største skiresort med 276 sengeplasser fordelt på 46 leiligheter.

* I tillegg disponeres flere hytter som alle er i nær tilknytning til fjellandsbyen. Målselv Fjellandsby har over 13 km med nedfarter, dette er fordelt over 14 ulike traséer. De åpnet bakkene i 2009.

* Blånisselandet i Målselv med de kjente figurene både fra Jul i Blåfjell og Jul på Månetoppen er lokalisert i anlegget.

* I sesongen er det så mye som 100 personer som totalt har sitt virke i fjellandsbyen.

For mer informasjon, se www.målselvfjellandsby.no

Deler av pressemelding

"
Powered by Labrador CMS