Hotelldekor1

Skap en unik hotell- og restaurantidentitet

Et av Norges fremste dekormalermiljøer lanserer en ny tjeneste som gjør det enklere for hotell- og restaurantaktører å skape sin særegne identitet via interiørdekor, profilering og skilting.

Publisert

Bratfoss vil gjøre det enklere å skape en unik identitet og atmosfære på hotellet eller i restauranten..

Alliero-selskapet Malermester M. Bratfoss er blant Norges fremste fagmiljøer på sine felt, og har en lang og imponerende referanseliste med oppsussings-, restaurerings- og dekoroppdrag i alt fra historiske offentlige bygg, via kontorer til private hjem.

Utvider tilbudet

Nå videreutvikler selskapet sitt tilbud i form av forretningsområdet Bratfoss Design.

Mens Bratfoss Restaurering ivaretar tradisjonelle oppussings-, rehabiliterings- og vedlikeholdsjobber, tilbyr Bratfoss Design kompetanse og tjenester for inn- og utvendig dekormaling, profilering og skilting.

Nytt utstyr

For å styrke designområdet har selskapet nå investert i moderne og avanserte sjablong- og kuttemaskiner.

– Maskinene gjør at vi raskt og enkelt kan produsere unike og skreddersydde interiørdekor- og profilløsninger i form av alt fra tapeter og malte sjablongmotiver til skilting, vindus- og fasadeprofilering. Dermed er det enklere for hotell- og restaurantaktører å skape en egen identitet og atmosfære i lokaler, på fasader og på andre flater, sier malermester Tina Juuhl-Sivertsen i Bratfoss.

Bratfoss Design kan levere ferdig, skreddersydd materiell på bestilling, men har også spisskompetanse og kapasitet på materialvalg, montering, dekormaling og andre relaterte oppgaver, heter det i en pressemelding fra firmaet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS