Gjøran K. Sæter - Årets Unge Leder 2011

Gjøran K. Sæter (35), administrerende direktør i Fursetgruppen, ble hedret med prisen Årets Unge Lederi reisebransjen 2011 under HSMAIs prisfest i Oslo onsdag.

Publisert

Gjøran K. Sæter (35, til venstre), administrerende direktør i Fursetgruppen, ble hedret med prisen Årets Unge Leder i reisebransjen 2011.(Foto: Catharina Wandrup/Knut Joner/HSMAI.no)

Her er juryens begrunnelse:

Vinneren kjenner de fleste sider av bransjen og har en meget bred faglig bakgrunn, både når det gjelder arbeidserfaring og utdannelse. Har vært meget målbevisst i å bygge opp sin kompetanse. Har bakgrunn fra ledende stillinger i flere viktige reisebransjebedrifter. Har stått for endringer i bedriften som har bragt den opp og frem, både i størrelse og økonomiske resultater. Bedriften hadde ikke vært der den er idag uten vinnerens innsats. Vinneren har bl.a. innført ny teknologi, som har øket servicegraden og gjort hverdagen lettere for medarbeiderne. Hele tiden er det gjestenes ve og vel som står i fokus. Involvering på alle plan gjør at det ikke er langt mellom ledere og ansatte. Vinneren oppsummerer sin jobbfilosofi med ordene: ”Resultatene skapes der gjestene er!” Dette er absolutt en stjerne innen reisebransjen.

Les mer på HSMAI.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS