Farris bad hoved

Espen Karlsen ny hotelldirektør på Farris Bad

Choice Hotels Scandinavia har ansatt Espen Karlsen som ny administrerende direktør på Farris Bad i Larvik. Når Karlsen tar over i sommer, vil hans hovedoppgave være å videreføre den solide starten og videreutvikle det spesielle spahotellet.

Publisert

Espen Karlsen har bred erfaring som leder i hotellbransjen, og kommer tilbake til Choice etter to år i stillingen som driftsdirektør ved Estatia Resort. Der jobbet han blant annet med Quality Spa & Resort Kragerø og Quality Spa & Resort Holmsbu. Tidligere har Karlsen også jobbet som kommersiell direktør ved Den Norske Opera i Oslo.

Karlsen startet hotellkarrieren som direktør ved Quality Hotel & Resort i Kristiansand og fortsatte som konferanseansvarlig for hele Choice Hotels Scandinavia.

Tilbake til Choice

- Det er spennende og veldig hyggelig å komme hjem igjen til Choice. Denne våren har jeg fulgt Farris Bad fra utsiden. Nå gleder jeg meg til å komme innenfor dørene for å videreføre den gode starten, og videreutvikle konseptet for å sikre også en langsiktig suksess, sier Espen Karlsen, ny direktør på Farris Bad.

Strategisk

- Vi er stolte og glade for at Espen ville komme tilbake til Choice-familien og nye utfordringer ved Farris Bad. Vi kjenner Espen som en karismatisk leder. Han er en dyktig på salg og hotelldrift, og har lang erfaring med spa- og velværekonsepter. Espen har evnen til å satse strategisk, uten å gi slipp på de små detaljene. Det er viktige egenskaper når vi nå skal arbeide videre ut fra den gode oppstarten vi har fått her på Farris Bad, sier Daniel Stenbäck, ansvarlig for Choice sine spa- og resortanlegg i Norden

10 000 besøkende

Farris Bad har hatt 10 000 besøkende siden oppstarten i mars. (Arkivfoto)

Siden åpningen 5. mars i år, har hotellet og spaanlegget på Farris Bad hatt over 10 000 besøkende og ligger allerede godt foran budsjettet for første halvår. Sammen med gode tilbakemeldinger fra gjester og stor interesse fra publikum, har hotellet god fart også inn i andre halvår.

Frem til Espen Karlsen tiltrer som ny administrerende direktør på Farris Bad i sommer, vil Daniel Stenbäck fungere som konstituert direktør.

Les mer om Farris Bad på her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS