Bols Pomegranate nett

Vårnyhet fra Bols

Snart kan du lage spennende drinker med smak av solmodne granatepler. I mai lanseres Bols Pomegranate i Norge. Den nye likøren har en søtskarp smak av granateple, og som i resten av Bols-familien, er ingrediensene brennevin av høy kvalitet, naturlig sukker og friskpresset fruktjuice. 

Publisert

- Bols Pomegranate passer som ingrediens i cocktails og longdrinker, anbefaler Romain Jourdan, Commercial Director i Maxxium Norge.

Granateple er en rødlig frukt, som til tross for navnet faktisk ikke er i slekt med eplet. Frukten dyrkes i et tropisk klima og ble dyrket allerede i oldtiden. I denne perioden ble granateplet regnet som en hellig frukt av både egyptere og jøder. Frukten regnes også som en av tre velsignede frukter av buddhismen, sammen med fersken og sitron. Bols Pomegranate (50 cl) Pris HORECA: 114,81 kroner Alkohol: 17 % Pris Vinmonopolet: 149,90 kroner

Tre drinker basert Bols Pomegranate

Pomegranate Collins

Glass: Longdrinkglass

Ingredienser:1 shot Bols Pomegranate1 shot gin½ shot ferskpresset sitronjuice¼ shot fyldig sukkersirup 2 skrelte mandarinbåter

Muddle mandarinbåtene i shakeren, tilsett is og resten av ingrediensene, rist shakeren hardt og sil drinken i et longdrinkglass fylt med is.

Ginger Hand Grenade

Glass: Shotglass

Ingredienser:¾ shot Bols Pomegranate¾ shot tequila ¾ shot ingefærøl

Bygg Pomegranate og tequila lagvis i glasset, med ingefærøl på toppen. Dekk over shotglasset med hånden, slå glasset ned i bardisken og drikk mens det fremdeles bruser.

The Persephone

Glass: Martini-cocktail

Ingredienser:¾ shot Bols Pomegranate1¼ shot blended Scotch whisky¼ shot Bols triple sec liqueur¼ shot friskpresset sitronjuice ½ shot fyldig sukkersirup*

Rist alle ingrediensene sammen med is. Sil så disse i et forhåndsavkjølt glass.

Garnityr: Skjær appelsinskallet i tynne strimler og bruk dette som garnityr over drinken.

Navnet er oppkalt etter den greske gudinnen Persefone, som ble kidnappet av Hades og ble dronning for dødsriket i gresk mytologi. Kjennetegnet hennes er granateplet.

* Sukkersirupen lages enkelt ved å løse opp perlesukker i en kopp med varmt vann.

Powered by Labrador CMS