Zacapa1 (1)
Zacapa1 (1)

Ny rom i Norge

Zacapa 23 er en rom preget av ekte håndverk og gamle tradisjoner fra Guatemala. Den produseres og lagres i Guatemalas fjell, mer enn 2300 meter over havet i det som kalles ”The House Above the clouds”.

Publisert

Ny rom i Norge høsten 2011.

Denne helt spesielle plasseringen er hvor Zacapa 23 sakte utvikler sin komplekse smak og karakter over tid. Den kjølige luften fra fjellet forsinker aldringsprosessen, mens den tynne luften bidrar til å identifisere fusjonen av smaker fra fatene. Hver flaske er kledd med et håndvevd bånd, Petate, som bygger på en 3000 år gammel tradisjon som stammer fra Maya-riket.

Zacapa 23 har en myk honningsødme med pikant aroma av eik, karamell og tørket, saftig frukt. Den nytes best når drinken helles over et par isbiter.

Ron Zacapa 23 lages av sukkerrør i høyeste kvalitet, også kalt «Virgin Suger Cane Honey» og det benyttes et lagringssystem som kalles «Sistema Solera». Dette innebærer å blande rom fra ulike årganger i fat som tidligere inneholdt amerikansk Whiskey, delikat Oloroso sherry og Pedro Ximenez-viner. Resultatet er en helt spesiell rom av eksepsjonell kvalitet.

Pris: 600 kroner (Vinmonopolet)

Webside importør:www.diageo.com

"
Powered by Labrador CMS