Smak2011IdunKnutHaraldSørdalToralfSeleCurlingbukser (2)

Bilder fra onsdag på Smak 2011

Fagpersonellet hos Idun setter sitt preg på Smak 2011. Ikledd de hippe curlingbuksene, som hadde sitt absolutte gjennombrudd under OL i Canada i fjor, betjener blant annet Knut Harald Sørdal og Toralf Sele gjestene på standen. Se mange bilder fra Smak 2011 onsdag her.

Publisert

Knut Harald Sørdal (til venstre) og Toralf Sele hos Idun er to av dem som er ikledd de hippe curlingbuksene. (Foto: Morten Holt)

De to legger ikke skjul på at dette er et lite PR-stunt, og forteller at samtlige av dem som har med produktene i Idun å gjøre under messen, er ikledd buksene, enten røde og hvite eller blå og hvite.

Svært mange på Norges Varemesse i dag

Andre dag av Smak 2011 er unnagjort, og i dag har det vært svært mange besøkende.

Til tider var det trangt i passasjene, og det vil undre oss hvis det ikke har vært flere innom messen i dag enn tilsvarende dag for to år siden. Snaut 10 000 besøkende var innom Norges Varemesse onsdag.

Dagen i dag avsluttes først klokka 20.

Se mange bilder fra første dag av Smak 2011 her

Konkurranser og kåringer i dag

"

Fra konkurransarenaen til NM i maskinoppvask. Oppe på podiet en av de som står bak arrangementet, Bjørn Eliassen. (Foto: Morten Holt)

Flere av konkurransene er godt i gang, som NM i maskinoppvask og Nasjonal Pizzamester, der Bodil Hasselknippe fra Pizzastua i Asker vant klassen Amerikansk pizza i Nasjonal Pizzamester.

I tillegg ble NM i institusjonskokkfaget avgjort i onsdag, der Christian Andersen Holden og Dag Rasmussen vant (se egen sak). Dessuten ble Matomsorgsprisen delt ut til Heracleum bo og servicesenter (se egen sak).

Se flere bilder under

"

Caroline Jilg-Scherven hos Culinor serverte de forbipasserende velsmakende gulrotkake. (Foto: Morten Holt)

Liker du oliven, må dette være himmelen! The Fresh Olive Company byr på oliven i alle varianter på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

På Lilleborgs stand på Smak 2011 kan du se på såpeboblekunstneren, som lager figurer, her er det en dinosaur som er på gang. (Foto: Morten Holt)

Ivo Hausheer fra Brunner Company i Sveits er på Smak 2011, der han presenterer produkter for den norske importøren Handberg Engros. (Foto: Morten Holt)

NM i maskinoppvask er i gang for fullt. Her er en av deltakerne i aksjon. (Foto: Morten Holt)

Peter Jørgensen og Jon Finne kan fortelle at serveringsbrikken fra Discover Systems i år har vært 10 år i det norske markedet. (Foto: Morten Holt)

Jack A. Steinsland står bak Mr.Iceman, som presenterer seg på Smak 2011. I midten av februar skal en stor isskulptur av Edvard Munchs Madonna rigges på Karl Johan i Oslo, slik at den er klar for ski-VM. (Foto: Morten Holt)

Stemningen er god hos Bjørn Kyvik, som representerer Sildehuset H.J. Kyvik fra Haugesund på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Nestor i storkjøkkenbransjen, Halfdan Bryn, er å finne på storkjøkkenmuseet på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Fra konkurransearenaen på Smak 2011. Her fra NM for institusjonskokker, som fant sted i dag, onsdag. (Foto: Morten Holt)

Kø for å få en smaksprøve på Toros stand. (Foto: Morten Holt)

Geir Kristiansen (fra venstre), Monica Nilsen og Trine Lohne sørger for at sultne besøkende får de de ønsker på Spis-standen. (Foto: Morten Holt)

Hos Ridderheims serverer små delikatesser. (Foto: Morten Holt)

Per Mjelva hos Marine Sales gestikulerer og forklarer for de besøkende. (Foto: Morten Holt)

Stein Vethe hos W. Køltzow tilbereder smaksprøver. (Foto: Morten Holt)

Brødmonterne er fulle hos United Bakeries på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Godt besøk på Findus sin stand på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

Powered by Labrador CMS