Trond Andersen (7)

Tre år til neste Smak

Så er det bestemt, det som ikke kom som noen overraskelse. Det blir tre års intervaller mellom de store Smak-messene på Norges Varemesse. Neste utgave blir i februar 2014, opplyser messegeneral Trond Andersen. Temanavnet blir ”Messen for alle sanser”

Publisert

Trond Andersen opplyser at neste Smak-messe blir i februar 2014. (Foto: Morten Holt)

Det begynte med 4 Messer, som var navnet i perioden 2000-2006. Så ble det Smak09 og Smak 2011. Nå er blir det igjen tre års intervaller, for arrangmentskomiteen har bestemt at neste utgave blir i februar 2014 - med navnet Smak 2014 - messen for alle sanser.

- Etter messen i 2009 ønsket store deler av næringen at messen skulle arrangeres hvert andre slik man gjør i Sverige og Danmark. Etter messen i 2011 har vi gjort grundige utstillerundersøkelser, og kommet frem til at neste messe blir arrangert i februar 2014, sier Andersen.

Allerede pågang

Fra Smak 2011. (Foto Morten Holt)

Jeg har allerede, to og et halvt år før messen, fått en rekke foreløpige påmeldinger. Når denne messen blir arrangert sjeldnere, kjenner de involverte sin besøkelsestid. Dette blir en viktig arena som ”alle” vil være med på, sier Trond Andersen.

”Smak-messen har etablert seg som det største og viktigste møtestedet for både horeca- og servicenæringen. Neste messe arrangeres i februar 2014 og dette blir langt mer enn en tradisjonell messe. Menyen blir variert og spennende fire dager til ende og arrangørene gleder seg allerede til den gode stemningen når bransjene møtes”, heter det på hjemmesiden til Norges Varemesse,

Involverer alle i bransjen

Messen besøkes blant annet av storbrukere, innkjøpere, beslutningstakere og beslutningspåvirkere fra de ulike bransjene. De kommer for å få ideer, se nyheter og finne løsninger som kan gi økt konkurransekraft.

Forrige arrangement, i februar 2011, ble besøkt av 24 000 fagbesøkende og hadde 407 utstillere fordelt på tre messehaller.

Arrangører for Smak 2014 er Norges Varemesse, NHO Reiseliv og Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN).

Powered by Labrador CMS