Palazzo Montemartini i Roma blir det første Radisson Collection-hotellet i Italia. (Foto: Radisson Hotel Group)

Første Radisson Collection-hotellet i Italia

Ikoniske Palazzo Montemartini i Roma blir del av Radi­­sson Collection fra juni 2018. Radisson Collection er et utvalg av Radisson Hotel Groups mest eksepsjonelle hoteller verden over.

Publisert

Palazzo Montemartini ble bygd i 1881, og er i dag er et populært og prestisjefylt hotell i hjertet av Roma. Hotellet ligger nær «Baths of Diocletian» og Michelangelos Santa Maria degli Angeli-kirke.

Hotellet har 82 rom og suiter. (Foto: Radisson Hotel Group)

82 rom og suiter

Hotellet har 82 rom og suiter og romslige eventområder med massevis av naturlig lys. Hotellets «Senses Restaurant & Lounge Bar» tilbyr lokal mat.

Hotellet har også et spa og velværeanlegg, kalt «Monte SPA by Caschera». Der finnes blant annet boblebad, badebassenger, energigivende behandlingsrom, samt saltbad, badstue og tyrkisk bad. I tillegg har spaet også terapeutiske dusjer og innbydende avslapningsområder.

– Et ikonisk hotell

Store uteområder. (Foto: Radisson Hotel Group)

– Vi kunne ikke ha bedt om en mer ikonisk destinasjon enn Roma for vårt nye Radisson Collection-hotell. Palazzo Montemartini er et godt tilskudd til vår portefølje av eksklusive Radisson Collection-hoteller verden over. Man kan kalle hotellet et moderne ikon, med sin utsøkte, autentiske design og eksepsjonelle service, uttaler Elie Younes i Radisson Hotel Group.

– Vi gleder oss til å bygge videre på den spennende arven til dette legendariske hotellet, i en av verdens mest populære byer, legger han til.

Første i Italia

– Radisson Collection-varemerket passer til hotellet og vår ambisjon om å gi gjestene en vennlig og luksuriøs opplevelse. Vi er stolte av å bli del av Radisson Hotel Group, og å lansere det aller første Radisson Collection-hotellet i Italia, forteller administrerende direktør i Ragosta Hotels Collection, som eier Palazzo Montemartini, Giuseppe Marchese, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS