Håholmen Havstuer. (Foto: Classic Norway/Håholmen)

Nytt vertskap på Håholmen Havstuer

Håholmen Havstuer i Averøy kommune i Møre og Romsdal får nytt vertskap. Hanne Jensen og Kjetil Jentoft tar over stedet ved Atlanterhavsveien fra 1. mars.

Publisert
Håholmen Havstuer. (Foto: Classic Norway/Håholmen)

Nilsen, som opprinnelig kommer fra Sortland, har arbeidet på forskjellige restauranter på land før hun begynte i Hurtigruten. Der har hun arbeidet med servering, i resepsjon, som resepsjonssjef og sist som crew-purser, melder Thetravelinspector.no.

Ketil Jentoft kommer fra Oslo, og jobbet som soussjef ved Hotel Continental før ferden gikk nordover til kjøkkensjefstillingen ved Rica Hotel Kristiansund. Han tok etterhvert over som F&B-ansvarlig ved hotellet og jobbet med lokalmatprosjektet i regionen.

Ved skipsleia til Hurtigruten

Senere ble han hotelldirektør for to Rica-hoteller i Kirkenes. Tre år senere gikk ferden tilbake til Kristiansund, der han ble hotelldirektør igjen idet Scandic kjøpte Rica. I 2016 startet han som hotellsjef på MS Finnmarken i Hurtigruten.

Nå har de begge to gått på land – og skal være vertskap for Håholmen, som ligger like ved skipsleia til Hurtigruten.

Håholmen Havstuer er en del av Classic Hotels Norway.

Les mer på Classicnorway.no

Tar over en perle

– Vi ser på Håholmen som en perle, og gleder oss til å videreutvikle stedet. Beliggenhet og utforming er helt suveren, så det er innholdet vi skal sette søkelyset på i første omgang. Alle måltidsarter vil få en «make-over», og fremstå i ny drakt i løpet av våren. Lokale råvarer/kortreist mat vil stå svært sentralt i satsingen fremover, sier Ketil Jentoft til Thetravelinspector.no.

Les hele saken på Thetravelinspector.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS