Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels
Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels gjør det mulig å møtes – alle sammen

Med snart ett års erfaring med hybrid og digitale møter, har Nordic Choice Hotels funnet de beste løsningene for de bedriftene og selskapene som trenger å møtes.

Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels
Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels

Etter nesten et helt år uten større interne samlinger, møter, kurs og konferanser, har behovet for å møte kolleger og forretningspartnere aldri vært større. Nordic Choice Hotels merker en stadig økende etterspørsel etter møter som kan avholdes innenfor restriksjoner og smittevernsregler.

– Vi kastet oss tidlig rundt og startet med å tilby streaming på noen hotell. Det ble så populært, at vi raskt skjønte at vi måtte utvide med flere og bredere tilbud. Vi har derfor samarbeid med både Zoom og nordiske teknikkleverandører for å sikre den mest profesjonelle gjennomføringen av både små og store møter, sier viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Bjørn Arild Wisth.

Profesjonelle samarbeidspartnere

Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels
Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels har også inngått en avtale med den norske leverandøren Neat som høyner den digitale møteopplevelsen til et helt nytt nivå med et stemme- og bevegelsesaktivert kamera av høy kvalitet. Sammen med profesjonelle teknikkleverandører kan man derfor tilby skreddersydde møter av alle slag tilpasset dagens situasjon på mer enn 100 destinasjoner i hele Norden.

– Det som etterspørres mest nå er hybridmøter hvor deltakerne sitter i mindre grupper på ulike lokasjoner, men er samlet i samme møte. Vi har gjennomført møter med deltakere i både ulike byer og i ulike land og fått svært gode tilbakemeldinger på stabilitet, fleksibilitet og teknisk kvalitet. Som en liten bonus har vi også laget matmenyer som gjør at alle får den samme opplevelsen uansett om man sitter i Bergen, Trondheim, Göteborg eller Helsinki, sier salgsdirektør i Nordic Choice Hotels, Anant Vithlani.

Nordisk møte i fire hovedsteder

Mange møter kan derfor gjennomføres til tross for reise- og møterestriksjoner, noe som er svært etterlengtet for mange bedrifter.

– Midt mens pandemien stod på som verst, og i en situasjon hvor vi kanskje trengte å møtes mer enn noen gang tidligere, hjalp Nordic Choice Hotels oss med å arrangere et hybridmøte hvor vi samlet deltakere i Helsinki, Stockholm, København og Oslo. Alt fungerte sømløst, og både mat og teknikk var synkronisert slik at vi kunne gjennomføre møtet uten å trenge å reise, sier sjef for NCC Building Nordics, Catarina Molen-Runnäs i pressemeldingen.

brødtekst inn her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS