Scandic Hafjell er åpnet

Scandic Hafjell, tidligere Quality Hotel Hafjell og Meetingpoint, er nå offisielt åpnet med nytt navn.

Publisert
Fra ett av de nyrenoverte rommene på Scandic Hafjell.
Fra ett av de nyrenoverte rommene på Scandic Hafjell.

Nøyaktig en måned etter at Scandic styrket sin tilstedeværelse i Lillehammer-regionen med åpningen av Scandic Lillehammer Hotel, fortsetter ekspansjonen når nyrenoverte Scandic Hafjell åpner i dag.

Klatrevegg i lobbyen på Scandic Hafjell.
Klatrevegg i lobbyen på Scandic Hafjell.

Fra Meetingpoint til Scandic Hafjell

Hotellet, som frem til i dag har gått under navnet Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort, blir nå en del av Scandic Hotels.

Med dette får Scandic en ny spennende destinasjon i porteføljen med Hafjell Alpinsenter, Lilleputthammer og Hunderfossen Familiepark som nærmeste naboer til hotellet.

Reddet fra nedleggelse

For hotelldirektør Erik Fostervoll og hans medarbeidere er dette en gledens dag på flere måter.

– For mindre enn halvannet år siden sto hotellet i fare for å bli omgjort til leiligheter og 100 arbeidsplasser var truet. Jeg er svært takknemlig for at huseier Pandox i stedet valgte å oppgradere hotellet for en betydelig sum, og at hotellet nå blir innlemmet i Scandic. Denne reisen kunne ikke ha tatt en bedre retning, og nå starter et nytt kapittel for oss som Scandic Hafjell, sier Fostervoll fornøyd i en pressemelding.

Scandic Hafjell er åpnet.
Scandic Hafjell er åpnet.

Nyrenovert hotell med klatrevegg i lobbyen

Samtlige 210 hotellrom vil innen fredag 16. juni være ferdig renovert. Uken etter starter arbeidet med å gi kurs– og konferansefasilitetene et betydelig løft slik at høstens konferansedeltagere kan se frem imot inspirerende møter i nye lokaler.

– Barn som besøker hotellet kan glede seg til å prøve den helt nye klatreveggen som står klar i resepsjonen, og her kan også våre kursdeltagere få utfolde seg, sier Fostervoll.

Det siste av fem

Når Scandic Hafjell i dag blir en del av Scandic-familien, markerer det samtidig at Scandic har overtatt det siste av fem norske hoteller i en avtale mellom Scandic og Pandox og Eiendomsspar. Fra før er Scandic Lillehammer Hotel, Scandic Sørlandet, Scandic Valdres og Grand Hotel nå en del av Scandic Hotels.

Med den omfattende renoveringen som Pandox legger ned vil Scandic Hafjell bli et flott tilskudd for Scandic og for våre gjester. Med naboer som Hafjell Alpinsenter, Hunderfossen Familiepark, og kort vei til så vel Lillehammer sentrum som flotte fjellområder med turmuligheter sommer som vinter, mangler det ikke på muligheter for besøkende uansett årstid, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Scandic Hafjell

Åpnet 1. juni 2017 (tidligere Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort)

210 nyrenoverte hotellrom

Moderne treningsrom

Innendørs svømmebasseng og sauna

25 konferanse– og møterom

Kapasitet inntil 500 personer i samme sal

Klatrevegg i resepsjonen

Lobbybar og restaurant

Powered by Labrador CMS