Christian Arnet er hotelldirektør ved Thon Hotel Rosenkrantz. (Foto: Thon Hotels)

Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo åpner dørene igjen

Etter å ha vært midlertidig stengt, er hotelldirektør Christian Arnet glad for å åpne Thon Hotel Rosenkrantz Oslo igjen onsdag 20. mai.

– Vi var ett av de første Thon-hotellene som stengte som følge av lavt belegg under koronakrisen, da forretningsreisende og konferansevirksomhet forsvant nærmest over natten. Nå gleder vi oss til å gjenåpne hotellet, og de ansatte er selvfølgelig ivrig etter å komme tilbake på jobb igjen, sier Christian Arnet.

Fra Thon Hotel Stefan til Thon Hotel Rosenkrantz i 2014

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ble åpnet i 2014 – etter en betydelig renovering. Hotellet het tidligere Thon Hotel Stefan. Hotellet har 150 rom. (Foto: Thon Hotels)

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har ligget øverst på TripAdvisors lister over de mest populære hotellene i Norge siden åpningen i 2014.

– Det er med stolthet jeg har merket meg at Thon Hotel Rosenkrantz har markert seg som et av de ledende hoteller i Oslo, med sin velkjente frokostservering i restaurant Paleo og sitt eksklusive interiør. Det er en glede at vi nå kan gjenåpne hotellet og ønske gjestene velkommen, sier konsernsjef Olav Thon.

Håper på oppsving igjen

– Vi gleder oss over hver eneste gjest, og det er klart at det er ekstra spesielt nå. Oslo er en populær destinasjon om sommeren, og vi ser heldigvis en positiv bookingtrend. Vi håper og tror at norsk reiseliv vil få et oppsving nå som nordmenn ferierer i eget land. Vi ser frem til å ønske norske turister velkommen til Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, og håper samtidig at vi også får tilbake våre forretningsreisende gjester, sier Arnet.

– De ansatte er veldig motivert, de gleder seg til å komme tilbake for å treffe både kollegaer og gjester. Thon Hotels har fullt søkelys på smittevern og avstandsregler, som blir en naturlig del av vår hverdag, sier direktøren.

Høyt på TripAdvisor

Thon Hotel Rosenkrantz er et forretningshotell med 151 rom og suiter, treningssenter og en egen lounge i toppetasjen for hotellets gjester.

Helt fra åpningen i 2014 har hotellet ligget helt i toppen på TripAdvisor i Norge/Oslo. I 2017 og 2018 ble hotellet kåret til Norges beste hotell i TripAdvisors Travellers Choice. I 2016, 2018 og 2019 ble hotellet fylkesvinner i Oslo i kåringen av Norges beste hotellfrokost.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS