Fretheim Hotel i Flåm. (Foto: Jon Hunnålvatn Tøn/Fretheim Hotel)
Fretheim Hotel i Flåm. (Foto: Jon Hunnålvatn Tøn/Fretheim Hotel)

Hotell satser på lokalmiljøet

Kokkene på Fretheim Hotel i Flåm, med kjøkkensjef Bjarte Finne i spissen, er ikke bare opptatt av at maten skal være god, men også av maten som kulturbærer og som en viktig brikke i et bærekraftig lokalsamfunn.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS